Δείχνει έμπρακτα την εναντίωσή της στην European Super League η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία

Δείχνει έμπρακτα την εναντίωσή της στην European Super League η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία

Μέτρα κατά της European Super League παίρνει η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, αναγκάζοντας τις ομάδες της να δεσμευτούν ότι δεν θα συμμετέχουν σε διοργανώσεις που δεν αναγνωρίζονται από UEFA-FIFA.

Έχοντας εκφράσει εξ αρχής τη διαφωνία της με τη δημιουργία της European Super League, η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να δείξει και έμπρακτα την εναντίωσή της στη νέα διοργάνωση!

Έτσι, όπως αποφασίστηκε στο πρόσφατο διοικητικό της συμβούλιο, η FIGC θα απαιτήσει από τις ομάδες της Serie A να δεσμευτούν ότι δεν θα συμμετάσχουν σε διοργανώσεις που δεν αναγνωρίζονται από την ίδια, την UEFA και τη FIFA, ενώ σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν, δεν θα λάβουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της σεζόν 2024-25!

Να θυμίσουμε ότι οι περισσότερες από τις ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας στην Ιταλία έχουν τεθεί απέναντι στην European Super League, όχι όμως και δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα, αυτά των Γιουβέντους και Νάπολι!

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πήραν από ένα βαθμό Δόξα και Καρμιώτισσα

Πήραν από ένα βαθμό Δόξα και Καρμιώτισσα

Στον αγώνα της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας Δόξα και Καρμιώτισσα μοιράστηκαν τον ένα βαθμό στο τελικό 1-1.