Η Τότεναμ θα προσπαθήσει να αποκτήσει παίκτες νωρίς κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο όπως δήλωσε ο Άγγελος Ποστέκογλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κρίστιαν Ρομέρο είναι ο τελευταίος παίκτης που προστέθηκε στη λίστα τραυματισμών στο βόρειο Λονδίνο και θα χάσει τουλάχιστον έναν μήνα λόγω διάτασης του οπίσθιου μηριαίου.

Οι Σπερς μένουν πλέον χωρίς τους δύο καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς τους, με τον Ολλανδό Μίκι φαν ντε Φεν να βρίσκεται εκτός δράσης από τις αρχές Νοεμβρίου και να μην αναμένεται να επιστρέψει μέχρι τον επόμενο μήνα.

Οι Τζέιμς Μάντισον, Ιβάν Πέρισιτς, Ράιαν Σεσενιόν, Μανόρ Σόλομον, Ροντρίγκο Μπεντανκούρ και Άσλεϊ Φίλιπς είναι οι άλλοι μακροχρόνια απόντες.

«Αν μπορούμε να κάνουμε τις κινήσεις μας νωρίς, είναι υπέροχο για εμάς. Όχι μόνο επειδή χάσαμε τον Ρομέρο, αλλά υπάρχει ένας ολόκληρος μήνας - γιατί να τον σπαταλήσουμε;», είπε ο Ποστέκογλου στους δημοσιογράφους πριν από το σημερινό παιχνίδι στην έδρα της Μπράιτον.

«Αν μπορείς να τους φέρεις νωρίς, ακόμα κι αν δεν παίξουν, μπορείς να τους βάλεις στην προπόνηση και στο στυλ του ποδοσφαίρου μας, γιατί δεν είναι ότι θα υπογράψουμε κάποιον και αυτός θα παίζει από την πρώτη στιγμή.

Ενώ αν το αφήσεις προς τα τέλη Ιανουαρίου, ενδέχεται οι παίκτες να μην είναι έτοιμοι μέχρι τα μέσα έως τα τέλη Φεβρουαρίου, ανάλογα από πού προέρχονται, το πρωτάθλημα από το οποίο προέρχονται, οπότε υπάρχουν πολλά κινούμενα μέρη».

Οι Σπερς θα χάσουν επίσης τον αρχηγό τους, τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό Σον Χέουνγκ Μιν, όταν αναχωρήσει για το Κύπελλο Ασίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 12 Ιανουαρίου έως τις Φεβ. 10 στο Κατάρ.

«Θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι νωρίς, αλλά ακόμα και που το λέω αυτό αποτελεί πρόκληση για εμάς γιατί οι άλλοι σύλλογοι θα ξέρουν ότι θέλουμε να κάνουμε κάτι νωρίς», πρόσθεσε ο προπονητής της Τότεναμ.

Πηγή: sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισοπαλία για την Σανφρέτσε Χιροσίμα του Πιέρου Σωτηρίου - Έπαιξε ως αλλαγή ο Κύπριος φορ-ThemaSports
28/04 @ 10:27

Ισοπαλία για την Σανφρέτσε Χιροσίμα του Πιέρου Σωτηρίου - Έπαιξε ως αλλαγή ο Κύπριος φορ

Ισόπαλη 2-2 εξήλθε στην έδρα της η Σανφρέτσε Χιροσίμα του Πιέρου Σωτηρίου με αντίπαλο την Καβασάκι, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας της Ιαπωνίας.

Αγωνία στην Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού: Τραυματίστηκαν οι Τίλεμανς και Μαρτίνες!-ThemaSports
28/04 @ 10:08

Αγωνία στην Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού: Τραυματίστηκαν οι Τίλεμανς και Μαρτίνες!

Τεράστια ανησυχία στην Άστον Βίλα, δύο αναγκαστικές αλλαγές τραυματισμών και ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του Europa Conference League... πλησιάζει!

Αλλαγή σελίδας στην Πόρτο: Νέος πρόεδρος ο Αντρέ Βίλας Μπόας, τέλος ο Ντα Κόστα μετά από... 42 χρόνια!-ThemaSports
28/04 @ 09:54

Αλλαγή σελίδας στην Πόρτο: Νέος πρόεδρος ο Αντρέ Βίλας Μπόας, τέλος ο Ντα Κόστα μετά από... 42 χρόνια!

Ιστορική στιγμή για την Πόρτο. Μετά από 42 χρόνια στην προεδρία, ο Πίντο Ντα Κόστα αποτελεί παρελθόν, καθώς συνετρίβη στις εκλογές από τον Αντρέ Βίλας Μπόας.

Τεσσάρα με ανατροπή για την Ίντερ Μαϊάμι με... «ΟΡΓΙΑ» Μέσι! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/04 @ 09:00

Τεσσάρα με ανατροπή για την Ίντερ Μαϊάμι με... «ΟΡΓΙΑ» Μέσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ίντερ Μαϊάμι πέρασε με 4-1 από την έδρα της Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον με τον Λιονέλ Μέσι να έχει δύο γκολ και μία ασίστ!

Ήττα για την Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι με τον Μαρίνο Τζιωνή ξανά... θεατή από τον πάγκο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/04 @ 08:49

Ήττα για την Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι με τον Μαρίνο Τζιωνή ξανά... θεατή από τον πάγκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ήττα με 2-1 από τη Μινεσότα εκτός έδρας γνώρισε η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι για το πρωτάθλημα του MLS, με τον Κύπριο επιθετικό των φιλοξενούμενων Μαρίνο Τζιωνή, να μένει για ένα ακόμα παιχνίδι στον πάγκο, χωρίς να αγωνίζεται ούτε δευτερόλεπτο...

Άστον Βίλα – Τσέλσι 2-2: Δεν είναι «άτρωτη» η ομάδα του Έμερι, ο Ολυμπιακός είδε πολλά… κενά! -ThemaSports
28/04 @ 00:00

Άστον Βίλα – Τσέλσι 2-2: Δεν είναι «άτρωτη» η ομάδα του Έμερι, ο Ολυμπιακός είδε πολλά… κενά!

Απίθανη εμφάνιση της Άστον Βίλα για 45 λεπτά, εκπληκτική η Τσέλσι στην επανάληψη και τεράστιο «διπλό», με τους «μπλε» να δείχνουν στον Ολυμπιακό πώς επιβιώνει κανείς στο «Βίλα Παρκ». Θέλει «τσαγανό», πυγμή και αποτελεσματικότητα, τα έκαναν όλα σωστά οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο δεύτερο ημίχρονο. Ματς – έπος από τον Μόισες Καϊσέδο, σημαντικοί τραυματισμοί για τον Έμερι ενόψει… Conference League! Το νικητήριο γκολ ο Ντισασί στο 95ο λεπτό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ