Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκτελεστικός γραμματέας και επικεφαλής του σωματείου της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Αδάμος Ευσταθίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο... «καυτό» για τους «πράσινους» ζήτημα με την κάρτα φιλάθλου σε περίπτωση ανόδου τους στην Α' κατηγορία, αλλά και για το αίτημα τους να γίνει στο ΓΣΠ ο νοκ-άουτ αγώνας κυπέλλου με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συγκεκριμένα είπε:

«Καλύτερα να προλαβαίνουμε κάποια πράγματα. Δημιουργείται μία κατάσταση στην οποία δύο ομάδες θα παίξουν με οργανωμένους σε ένα γήπεδο που έχει χρόνια να φιλοξενήσει τέτοιο ματς. Αυτό που προσπαθούμε αν και δεν μας συμφέρει οικονομικά, είναι να πάμε σε άλλο γήπεδο για να είναι ασφαλής ο κόσμος».

Για το αν ήταν δική τους πρωτοβουλία: «Ναι, ήταν από δική μας πρωτοβουλία, αλλά τις σκέψεις αυτές τις έχουν όλοι οι αρμόδιοι. Μιλήσαμε με όλους, δεν έχουμε την επίσημη θέση τους, αλλά αν επικοινωνήσετε μαζί τους θα συμφωνήσουν μαζί μας».

Για το αν πρότειναν το ΓΣΠ: «Ναι προτείναμε το ΓΣΠ, επειδή ο αγώνας πρέπει να γίνει στη Λευκωσία. Μπορεί ο περισσότερος κόσμος μας να μην μπει στο γήπεδο, αλλά θα έχει διαμαρτυρία εκτός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ανόρθωση: Αρνητική η ΚΟΠ για Λάρνακα, συζητούν για ΓΣΠ

Για το αν έχει να κάνει με την κάρτα φιλάθλου αυτή η αντίδραση: «Ναι, έχει να κάνει με την κάρτα φιλάθλου, προτείναμε κάποιες τροποποιήσεις όσον αφορά το μητρώο των κατόχων κάρτας οπαδού. Είναι δίκαιο το αίτημα μας θεωρούμε, αλλά ακόμα και δεν γίνει κάτι, θα ήταν λανθασμένο να γίνει ένας τέτοιος αγώνας στο Μακάρειο».

Για το τι θα κάνουν με την κάρτα φιλάθλου αν ανέβει η ομάδα τους στην Α' καηγορία: «Ακόμα και αν η ομάδα ανέβει στην Α' κατηγορία, θα προσπαθήσουμε να γίνουν οι αλλαγές για να τις αποδεχτούμε. Αν δεν γίνουν αλλαγές, δύσκολα θα αλλάξει η θέση μας».

Για το πρωτάθλημα στη Β' κατηγορία: «Υπάρχουν 5-6 ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο στην Α' κατηγορία. Είμαστε χαρούμενοι που η δική μας ομάδα είναι και φέτος εκεί. Είναι καλύτερη η ομάδα μας από την περσινή και θα την ενισχύσουμε με ακόμα δύο ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομία, ΓΣΠ και στη μέση η Ομόνοια 29Μ-ThemaSports
16/05 @ 19:00

Αστυνομία, ΓΣΠ και στη μέση η Ομόνοια 29Μ

Δεν επιβεβαιώνονται ακόμη οι πληροφορίες ότι η Ομόνοια 29Μ θα αγωνίζεται στο γήπεδο της Περιστερώνας στην Α' κατηγορία τη νέα σεζόν (2024-2025).

«Έχουμε φτάσει στον εκλεκτό, έγινε μια προφορική συμφωνία…»-ThemaSports
16/05 @ 15:43

«Έχουμε φτάσει στον εκλεκτό, έγινε μια προφορική συμφωνία…»

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο Γενικός Αρχηγός της Ομόνοιας 29Μ, Ανδρέας Σάββα.

Ομόνοια 29Μ - ΓΗΠΕΔΟ: Πάει να γίνει σήριαλ - Ποια τα δεδομένα-ThemaSports
15/05 @ 15:23

Ομόνοια 29Μ - ΓΗΠΕΔΟ: Πάει να γίνει σήριαλ - Ποια τα δεδομένα

Σε εξέλιξη είναι οι προσπάθειες των διοικούντων την Ομόνοια 29ης Μαΐου για την εξεύρεση της έδρας της ομάδας για την σεζόν 2024/25.

Κοντά σε Πετράκη η Ομόνοια 29Μ-ThemaSports
14/05 @ 19:31

Κοντά σε Πετράκη η Ομόνοια 29Μ

Σε προχωρημένες επαφές με τον Ελλαδίτη προπονητή Γιώργο Πετράκη είναι η Ομόνοια 29ης Μαΐου.

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ: Παρελθόν πέντε...-ThemaSports
13/05 @ 16:27

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ: Παρελθόν πέντε...

Η ανακοίνωση:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ