Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποχαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ζητώντας του να πάρουν το πρωτάθλημα αλλά και να βοηθήσουν τον νέο τους προπονητή, Φατίχ Τερίμ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Νίκο Αθανασίου να μεταφέρει στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM την ομιλία του.
Ο Σέρβος τεχνικός βρέθηκε στο Κορωπί για το «αντίο» του στους μέχρι πρότινος παίκτες του, λέγοντάς τους μεταξύ άλλων να πάρουν το πρωτάθλημα φέτος και ο ίδιος θα το χαρεί πιο πολύ απ’ όλους.
Παράλληλα, ο Γιοβάνοβιτς τόνισε προς τους παίκτες του πως τον βοήθησαν να βελτιωθεί ως άνθρωπος και προπονητής, ενώ τους ζήτησε να βοηθήσουν τον νέο προπονητή.
«Όπως γνωρίζετε δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο προπονητή, είστε η ομάδα μου. Μαζί πετύχαμε πολλά. Την πρώτη χρονιά πήραμε το Κύπελλο, την δεύτερη φτάσαμε μια ανάσα από το πρωτάθλημα, φέτος επιστρέψαμε στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε πέρσι να πάρουμε το πρωτάθλημα.
Εύχομαι να το πάρετε φέτος το πρωτάθλημα και να ξέρετε πως θα το χαρώ πιο πολύ από όλους. Θέλω να σας ζητήσω κάτι. Όσο καλά συνεργαζόμασταν μαζί, το ίδιο καλή να είναι η συνεργασία σας και με τον νέο προπονητή. Να τον βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις γιατί αυτό που μετρά είναι να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του», είπε μεταξύ άλλων ο Σέρβος προπονητής.
Από την πλευρά των παικτών, ο Μπαρτ Σένκεφελντ πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε εκ μέρους της ομάδας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την προσφορά του, αλλά και την συνεργασία που είχαν αυτά τα 2,5 χρόνια.
Πηγή: sport-fm.gr
Τα άδεια γήπεδα στις ΗΠΑ έχουν προκαλέσει πανικό στη Διεθνή Ομοσπονδία και μέσα σε ελάχιστες ώρες έριξε τις τιμές πώλησης των εισιτηρίων για τους ημιτελικούς με τις μειώσεις να ξεκινούν από το 80% και να φτάνουν στο απίστευτο 97%!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/07 @ 18:21
Εντυπωσιακή διάκριση για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται στην τέταρτη θέση της λίστας με την συγκομιδή βαθμών των ομάδων στο Conference League!
06/07 @ 18:07
Νέο δημοσίευμα από Ελλάδα, αυτή τη φορά από την εφημερίδα Sportime, αναφέρει ότι στη λίστα της Λάρισας του Γιώργου Πετράκη, είναι ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Έντι Σεμέδο, αλλά και ο Ντανίλ Λεσοβόι που αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΑΕΛ την περσινή σεζόν.
06/07 @ 10:42
Η Μπράιτον καλωσόρισε τον Μπάμπη Κωστούλα, με τον 18χρονο να ξεκινά την προετοιμασία του στην Αγγλία. Η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα παίκτη γράφει ιστορία
05/07 @ 19:22
Ο ΠΑΣ Γιάννινα αρχίζει και αποκτά αισιοδοξία για να βγει από τις μεγάλες δυσκολίες, να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα και να πορευτεί σε νέα κατεύθυνση.
05/07 @ 17:39
Ο Παναθηναϊκός είχε 12 φάσεις για γκολ, δεν σκόραρε και είδε τη Νόρτζελαντ να κερδίζει με 1-0, στο «ιδιαίτερο» φιλικό των 120', όπου ο Βιτόρια έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους. Kορυφαίος Κυριακόπουλος.
05/07 @ 13:05
Ρεπορτάζ στη Γερμανία καταγράφει την πεποίθηση της Στουτγκάρδης ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος στην απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια από τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο μάλιστα για εξελίξεις άμεσα
BEST OF THEMASPORTS