Γιάννης Ιωάννου

Το πόσο επιδραστικός είναι ο Ζάιρο στο παιχνίδι της Πάφος FC, στο επιθετικό κομμάτι, το λένε τα ωτου μετά το πέρας των 16 πρώτων αγωνιστικών και το αντιλαμβάνεται κάποιος, ακόμα κι αν δεν έχει δει κανένα ματς φέτος της Παφιακής ομάδας!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος «killer» της Παφιακής ομάδας αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια ως βασικός και πέτυχε δέκα γκολ. Είναι φυσικά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, αλλά και δεύτερος στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, με ένα τέρμα λιγότερο από τον Φραν Σολ της ΑΕΚ.

Τα δέκα γκολ του, τα σημείωσε σε οκτώ παιχνίδια και η Πάφος έκανε το 8/8! Κέρδισε σε όλα δηλαδή...

Ενώ στα υπόλοιπα οκτώ ματς που έμεινε... «άσφαιρος», η Παφιακή ομάδα είχε απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Μάλιστα, στα τρία τελευταία παιχνίδια που δεν «μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα, κόντρα σε Καρμιώτισσα, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, η ομάδα του είχε δύο ήττες και νίκησε πολύ δύσκολα και με δόση τύχης την ΑΕΛ, που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έχασε κλασικές ευκαιρίες για να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Ο δεύτερος πιο επιδραστικός παίκτης της Πάφου στο επιθετικό της παιχνίδι είναι ο Τάνκοβιτς, ο οποίος πέτυχε έξι γκολ σε έξι διαφορετικά ματς και η ομάδα του έκανε το 6/6!

Μάλιστα, στον τελευταίο αγώνα του 2023 κόντρα στην ΑΕΛ, μπήκε ως αλλαγή στο 75΄, τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 85΄, αλλά πρόλαβε στο 81΄ να σκοράρει το 1-2 με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής και να χαρίσει το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του!

Δύο κομβικοί παίκτες, οι οποίοι έχουν σκοράρει μαζί, τα μισά τέρματα της Πάφος FC (σ.σ. 16 από τα 31) και όταν είναι στα καλά τους, αποτελούν εγγύηση για το συγκρότημα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο, στην προσπάθεια που κάνει αφενός για να κλειδώσει θέση στην εξάδα και αφετέρου, για να παραμείνει κοντά στην κορυφή και να παίξει τα... ρέστα της στα πλέι-οφ για το βήμα παραπάνω που ψάχνει εναγωνίως τα τελευταία χρόνια.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 16:51

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε τις πέντε κορυφαίες στιγμές της σεζόν.

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο-ThemaSports
01/07 @ 16:56

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο

Τον Ικόκο αποχαιρέτησε και επίσημα η Πάφος.

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!-ThemaSports
01/07 @ 11:27

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!

Όπως ανέφερε με σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Πολύβιος Παλιούρας, γίνονται σκέψεις για διευθέτηση και 2ης πτήσης για τη Σουηδία για το ματς με αντίπαλο την Έλφσμποργκ, για τον Α' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ!

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»-ThemaSports
01/07 @ 11:14

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!-ThemaSports
30/06 @ 23:21

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!

Συνεχίζει... φορτσάτος από την περσινή σεζόν ο Ζάιρο!

Σε καλό δρόμο η Πάφος ενόψει Ευρώπης - Κέρδισε το δυνατό τεστ με Λέγκια (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)-ThemaSports
30/06 @ 21:49

Σε καλό δρόμο η Πάφος ενόψει Ευρώπης - Κέρδισε το δυνατό τεστ με Λέγκια (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Νικηφόρο ήταν το αποψινό δυνατό φιλικό τεστ της Πάφος FC στη Λετονία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ