Η Ανόρθωση τις τελευταίες αγωνιστικές αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο άτυχος της «Κυρίας», Σάλβα Φερέρ, έφυγε για την χώρα του, όπου και ξεκίνησε θεραπείες για να επανέλθει υγιείς στους αγωνιστικούς χώρους.
Μέσα από την ατυχία αυτή, ο Ναμπίλ Μαρμούκ πήρε την ευκαιρία του και δείχνει πολύ καλά δείγματα γραφής. Μαχητικός, με πάθος και δύναμη στο παιχνίδι του, προσφέρει ασφάλεια στα μετόπισθεν.
Στις ρεβάνς θα κυνηγήσουν προκρίσεις οι κυπριακές ομάδες, με τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/07 @ 21:28
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε τη σύσταση τετραμελούς επιτροπής με σκοπό την αναζήτηση επενδυτών.
28/07 @ 14:12
Από την στιγμή που άρθηκε το εμπάργκο, ήταν θέμα χρόνου η εγγραφή των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της Ανόρθωσης!
28/07 @ 10:10
Μιλώντας στον Super Sport FM η εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, ανέφερε μετά από σχετική ερώτηση, ότι μέχρι στιγμής διατέθηκαν περισσότερα από 3500 εισιτήρια διαρκείας.
28/07 @ 09:56
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε η εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, η οποία μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου.
27/07 @ 21:31
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει στην Κύπρο, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας που έγινε στην Ελλάδα (σσ. στην Πτολεμαΐδα).
27/07 @ 14:05
Δυνατή ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια από τοκ προπονητή της Ανόρθωσης
BEST OF THEMASPORTS