Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως πήρε την απόφασή της για το μέλλον του Κέπα, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να μην έχει πείσει την «Βασίλισσα» με τις εμφανίσεις του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι τον Κέπα Αριζαμπαλάνγκα, για να καλύψει το κενό που άφησε ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού τον Αύγουστο, πριν ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος. Ωστόσο, και ο Κέπα τραυματίστηκε και έτσι κάτω από τα δοκάρια της Ρεάλ Μαδρίτης τον τελευταίο καιρό βρίσκεται ο Αντρέι Λουνίν.

Ο Λουνίν προτιμήθηκε και μετά την επιστροφή του Κέπα λόγω των καλών του εμφανίσεων. Βέβαια, στα τελευταία δύο παιχνίδια της χρονιάς, ο Κάρλο Αντσελότι επέλεξε τον Κέπα και δήλωσε πως δε γνωρίζει ποιος θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας του όταν επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το 2024. Μάλιστα, σύμφωνα με τη «AS» ο ισπανικός σύλλογος δε θα διατηρήσει τον Κέπα στο ρόστερ της μετά τη λήξη του δανεισμού του.Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης δε θα κρατήσει στο ρόστερ της τον Κέπα

«Δεν έχω την ιδέα να αλλάζω τους τερματοφύλακες», είπε ο Αντσελότι στους δημοσιογράφους πριν από τη νίκη της Ρεάλ στη μέση της εβδομάδας εναντίον της Αλαβές. «Και οι δύο πηγαίνουν καλά. Ο Λουνίν έχει προοδεύσει πολύ και έχει δείξει πολλή αυτοπεποίθηση. Ο Κέπα διατηρεί επίσης το επίπεδό του. Όταν ο Κέπα ανάρρωσε από τον τραυματισμό του, μου άρεσε να ανταμείβω και τους δύο παίκτες. Θα επιλέξω έναν από τους δύο στο δεύτερο μισό της σεζόν».

Τα 80 εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε η Τσέλσι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο για τον Κέπα το 2018 παραμένουν το παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεταγραφή ενός τερματοφύλακα με μεγάλη διαφορά. Ωστόσο, ο Βάσκος γκολκίπερ έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες στο να γίνει ο βασικός τερματοφύλακας τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και στη διεθνή σκηνή.

Η θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε καλά αλλά στη Μαδρίτη έχουν ανησυχίες για τις ικανότητές του στον αέρα και τον έλεγχο της περιοχής. Έτσι, όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στην Τσέλσι.

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άστον Βίλα – Τσέλσι 2-2: Δεν είναι «άτρωτη» η ομάδα του Έμερι, ο Ολυμπιακός είδε πολλά… κενά! -ThemaSports
28/04 @ 00:00

Άστον Βίλα – Τσέλσι 2-2: Δεν είναι «άτρωτη» η ομάδα του Έμερι, ο Ολυμπιακός είδε πολλά… κενά!

Απίθανη εμφάνιση της Άστον Βίλα για 45 λεπτά, εκπληκτική η Τσέλσι στην επανάληψη και τεράστιο «διπλό», με τους «μπλε» να δείχνουν στον Ολυμπιακό πώς επιβιώνει κανείς στο «Βίλα Παρκ». Θέλει «τσαγανό», πυγμή και αποτελεσματικότητα, τα έκαναν όλα σωστά οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο δεύτερο ημίχρονο. Ματς – έπος από τον Μόισες Καϊσέδο, σημαντικοί τραυματισμοί για τον Έμερι ενόψει… Conference League! Το νικητήριο γκολ ο Ντισασί στο 95ο λεπτό.

Όλα μηδέν, αλλά αγκαλιά με το Champions League Γιουβέντους και Μίλαν!-ThemaSports
27/04 @ 23:31

Όλα μηδέν, αλλά αγκαλιά με το Champions League Γιουβέντους και Μίλαν!

Γιουβέντους και Μίλαν έμειναν στο 0-0, αλλά το εν λόγω αποτέλεσμα φέρνουν ακόμη πιο κοντά τις δύο ομάδες στην εξασφάλιση του εισιτηρίου του Champions League της νέας σεζόν.

Διέκοψαν τις δηλώσεις Ηλία με... ντου (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
27/04 @ 23:15

Διέκοψαν τις δηλώσεις Ηλία με... ντου (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Χαραλάμπους διέκοψαν τις δηλώσεις του Κύπριου τεχνικού... συνεχίζοντας τους πανηγυρισμούς.

Πάρτι στα αποδυτήρια για τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ του Ηλία! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
27/04 @ 23:09

Πάρτι στα αποδυτήρια για τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ του Ηλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έστησαν πάρτι οι ποδοσφαιριστές της Στεάουα με τον Κύπριο τεχνικό Ηλία Χαραλάμπους να πανηγυρίζει μαζί τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ρουμανίας.

Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη 2-2: Ούτε τώρα, ούτε ποτέ - Κράτησε το αήττητο με γκολ στο 97’ η ομαδάρα του Αλόνσο! (video)-ThemaSports
27/04 @ 22:42

Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη 2-2: Ούτε τώρα, ούτε ποτέ - Κράτησε το αήττητο με γκολ στο 97’ η ομαδάρα του Αλόνσο! (video)

ΑΡΝΕΙΤΑI ΝΑ ΧΑΣΕΙ! Η εκπληκτική Στουτγκάρδη του Χένες παραλίγο να υποχρεώσει την ομαδάρα του Αλόνσο στην πρώτη της ήττα μετά από 45 παιχνίδια. Όμως, ο Άντριχ ισοφάρισε στο 97’ (2-2) για να κρατήσει όρθιο το ιστορικό αήττητο που τρέχουν οι «ασπιρίνες»!

"Βασιλιάς" στην Ρουμανία ο Ηλίας! Το σήκωσε απόψε πάνω στον Χάτζι...-ThemaSports
27/04 @ 22:18

"Βασιλιάς" στην Ρουμανία ο Ηλίας! Το σήκωσε απόψε πάνω στον Χάτζι...

Πρωταθλήτρια Ρουμανίας η Στεάουα του Ηλία Χαραλάμπους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ