Η Νότιγχαμ πέτυχε την απόλυτη ανατροπή στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, με τη Νιούκαστλ να προηγείται, αλλά να γνωρίζει την ήττα με 3-1 με απόλυτο πρωταγωνιστή τον πρώην παίκτη της, Κρις Γουντ, που σημείωσε χατ-τρικ στην Boxing Day της Premier League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Νότιγχαμ έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά βρήκε τον τρόπο, επέστρεψε κι ισοπέδωσε με 3-1 τη Νιούκαστλ στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ", σημειώνοντας μία τεράστια ανατροπή με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κρις Γουντ, που τιμώρησε με χατ-τρικ την πρώην ομάδα του στην Boxing Day της Premier League.

Οι "καραξάκες" πήραν προβάδισμα στο ματς στο 23' από εκτέλεση πέναλτι. Ο Μουρίγιο ανέτρεψε τον Ίσακ, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα, αφού ήλεγξε τη φάση στο VAR. Ο Ίσακ ευστόχησε από τα 11 βήματα κι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 45+1' ο Γκιμπς Γουάιτ έκανε την κάθετη, ο Ελάνγκα μοίρασε στον Γουντ κι εκείνος από το ύψος του πέναλτι με πλασέ νίκησε τον Ντουμπράφκα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, η Νότιγχαμ γύρισε τούμπα το ματς. Στο 53ο λεπτό του αγώνα, ο Ελάνγκα μοίρασε στον Γουντ, ο οποίος τους πέρασε όλους, βγήκε σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Νιούκαστλ και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Επτά λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε τη σπουδαία ανατροπή, με τον Γουντ να πετυχαίνει χατ τρικ. Η έξοδος του Ντουμπράφκα δεν ήταν καλή, δεν έκοψε τον Γουντ, ο οποίος ανενόχλητος πλάσαρε σε κενή εστία για το τελικό 3-1.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράφκα, Τρίπιερ, Μπότμαν (79' Χολ), Σερ, Μπερν (56' Λιβραμέντο), Μάιλι, Γκιμαράες, Λόνγκσταφ (72' Ζοέλιντον), Αλμιρόν (55' Γουίλσον), Ισάκ, Γκόρντον.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Τέρνερ, Αϊνά, Μουρίγιο, Νιακατέ, Μοντιέλ (70' Γουίλιαμς), Ντανίλο (90+1' Κουγιατέ), Σανγκαρέ (70' Γέιτς), Χάντσον-Οντόι (79' Ντομίνγκες), Γκιμπς-Γουάιτ, Ελάνγκα (90+1' Γουόραλ), Γουντ.

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

"Βασιλιάς" στην Ρουμανία ο Ηλίας! Το σήκωσε απόψε πάνω στον Χάτζι...-ThemaSports
27/04 @ 22:18

"Βασιλιάς" στην Ρουμανία ο Ηλίας! Το σήκωσε απόψε πάνω στον Χάτζι...

Πρωταθλήτρια Ρουμανίας η Στεάουα του Ηλία Χαραλάμπους.

Premier League: Το «φάντασμα» της Γιουνάιτεντ υπάρχει ακόμη, η Σέφιλντ υποβιβάστηκε!-ThemaSports
27/04 @ 19:13

Premier League: Το «φάντασμα» της Γιουνάιτεντ υπάρχει ακόμη, η Σέφιλντ υποβιβάστηκε!

Με συνδυασμό λαθών από Καζεμίρο και Ονάνα η Γιουνάιτεντ πρόσθεσε ακόμα ένα πάθημα στη φετινή λίστα της με το 1-1 κόντρα στην Μπέρνλι, η οποία συνεχίζει να διεκδικεί την παραμονή της. Η Νιούκαστλ με πεντάρα (5-1) έριξε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Championship. Δεν σταματιέται η Πάλας που πήρε βαθμό (1-1) και στην έδρα της Φούλαμ, η Γουλβς επικράτησε της μαχητικής Λούτον 2-1.

Bundesliga: Εκτός τετράδας η Ντόρτμουντ που… διασύρθηκε – Ο Κέιν παίζει «μόνος» του και η Μπάγερν κερδίζει! -ThemaSports
27/04 @ 18:43

Bundesliga: Εκτός τετράδας η Ντόρτμουντ που… διασύρθηκε – Ο Κέιν παίζει «μόνος» του και η Μπάγερν κερδίζει!

Εκδίκηση της Μπάγερν, με φοβερό Κέιν, απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-1) εκτός Champions League με ανατροπή (4-1) αφήνει η Λειψία την Ντόρτμουντ!

 «Αν μιλήσω θα γίνει χαμός»: Η ατάκα του Σαλάχ που «ακύρωσε» χαρακτηριστικά τον Κλοπ!-ThemaSports
27/04 @ 18:14

«Αν μιλήσω θα γίνει χαμός»: Η ατάκα του Σαλάχ που «ακύρωσε» χαρακτηριστικά τον Κλοπ!

Έξαλλος ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Γουέστ Χαμ με τη Λίβερπουλ, σύμφωνα με Άγγλους ρεπόρτερ. Η ατάκα που είπε «ακύρωσε» τη δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ!

Η στιγμή που «αρπάχτηκαν» Σαλάχ και Κλοπ – Οι δηλώσεις του Γερμανού και το «λύθηκαν όλα»! -ThemaSports
27/04 @ 17:18

Η στιγμή που «αρπάχτηκαν» Σαλάχ και Κλοπ – Οι δηλώσεις του Γερμανού και το «λύθηκαν όλα»!

Αδιανόητα πράγματα στη Λίβερπουλ, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να τα βάζει με τον Κλοπ αμέσως μετά το δεύτερο γκολ της Γουέστ Χαμ (2-2) και τον Νούνιες να τον απομακρύνει!

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 2-2: Τίτλος… τέλος για τους «κόκκινους», ο Αντόνιο «έσβησε» το όνειρο του Κλοπ!-ThemaSports
27/04 @ 16:37

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 2-2: Τίτλος… τέλος για τους «κόκκινους», ο Αντόνιο «έσβησε» το όνειρο του Κλοπ!

Με τα λάθη στην άμυνα να μη σταματούν, με την αδυναμία να τελειώσει το παιχνίδι να κοστίζει ακριβά και με τους Σαλάχ και Κλοπ να φτάνουν σε σημείο να καυγαδίσουν, η Λίβερπουλ πλέον φαίνεται πως πετά λευκή πετσέτα για τον τίτλο με το 2-2 κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ