Ανδρέας ΧρίστουΠικρή γεύση άφησε το αιώνιο ντέρμπι στους Ομονοιάτες που είδαν την ομάδα τους να χάνει με κάτω τα χέρια κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν μέχρι στιγμής.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι πράσινοι του Σωφρόνη δεν κατέβηκαν ποτέ στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι και όλοι όσοι βρέθηκαν στο ΓΣΠ είδαν ένα... ανεξήγητο πρόσωπο από πλευράς Ομόνοιας.
Ο ΑΠΟΕΛ κυριάρχησε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, ανανέωνε συνεχώς επιθέσεις και το τριφύλλι είχε παθητικό ρόλο για 45 λεπτά. Οι γραμμές των τριφυλλοφόρων ήταν πολύ χαμηλά, τα εξτρέμ Σεμέδο και Λοΐζου αναγκάστηκαν να οπισθοχωρήσουν για να δώσουν βοήθειες στα μπακ που υπέφεραν ενώ ούτε και ο άξονας με Μπασιρού και Κούσουλο βρέθηκε σε καλή μέσα.
Το γκολ του Μαρκίνιος ήρθε σε ένα σημείο που έβαλε περισσότερη πίεση στην Ομόνοια αφού στόχος ήταν να πάει με το μηδέν στο ημίχρονο και να διορθώσει ότι διορθώνεται. Τελικά στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά χωρίς ουσία, χωρίς νεύρο και πάθος ήταν μάταιο.
Το τελικό 3-0 υπέρ του ΑΠΟΕΛ κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο και ο κόσμος του τριφυλλιού εξέφρασε τον θυμό του και την απογήτευση του για την κακή εμφάνιση.
Πέρα από την κακή εμφάνιση, βγήκαν ξανά στην επιφάνεια και τα προβλήματα της Ομόνοιας. Φάνηκε η έλλειψη βάθους στο ρόστερ αφού εκεί που έδειχνε να χρειάζεται βοήθεια από τον πάγκο δεν βρήκε λύσεις ο Σωφρόνης. Ο Ψάλτης που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Μάθιους τα βρήκε σκούρα με τον Μαρκίνιος ενώ στη μεσαία γραμμή, σε ένα ματς όπου Κούσουλος-Μπασιρού και Μπεζούς δεν ήταν σε καλό βράδυ, η μοναδική έξτρα επιλογή ήταν ο Χάμπος.
Σίγουρα μια ήττα δεν τα διαγράφει όλα ούτε σημαίνει πως η Ομόνοια έχασε την κούρσα του τίτλου όμως θα χρειαστεί γερή ενίσχυση τον Ιανουάριο και... ηρεμία για να μην την πάρει από κάτω αφού έρχονται μαζεμένα ντέρμπι και ο κίνδυνος εκτροχιασμού είναι ορατός.
Ανακοινώνεται από την ΚΟΠ, ότι η κλήρωση των αγώνων της Β’ φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola Α’-Β’ Κατηγορίας περιόδου 2025-2026, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/11 @ 14:55
Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «On Air Review» με την Μαρία Βασιλειάδου μίλησε ο τιμ μάνατζερ του τμήματος φούτσαλ της Ομόνοιας, Άγγελος Σακκάς.
13/11 @ 12:34
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Ομόνοιας στο «Ηλίας Πούλλος» με τους πράσινους να δημοσιεύουν στα social media φωτογραφίες από την προπόνηση.
13/11 @ 08:38
Στο βίντεο που δημοσίευσε η Ομόνοια με πλάνα από τη χθεσινή προπόνηση, ξεχώρισε η παρουσία των Κουλιμπαλί και Άιτινγκ, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα και δείχνουν ότι μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή τους στη δράση, προκαλώντας φυσικά ικανοποίηση στον Χένινγκ Μπεργκ, αφού πρόκειται για δύο πολύτιμες μονάδες της... καλοκουρδισμένης «πράσινης μηχανής».
12/11 @ 16:22
Η Ομόνοια με βίντεο ανάρτησε πλάνα από την πρωινή προπόνηση.
12/11 @ 14:53
Δείτε την ανάρτηση από τους Αιώνια Πιστούς.
12/11 @ 11:22
Ανάρτηση από την Ομόνοια για τη συνάντηση με τον Επικεφαλής και Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας της FC Lausanne-Sport, Massimo Ceccaroni.
BEST OF THEMASPORTS