Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ κρατούν σταθερά το όνομα του Βαλεντίν Ροζιέ, τα ΜΜΕ της Τουρκίας κάνοντας μάλιστα και λόγο για προφορική συμφωνία των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ειδικότερα, τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας αναφέρουν πως ο «Δικέφαλος» βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 27χρονου Γάλλου δεξιού μπακ που έχει συμβόλαιο έως το 2025 με τη Μπεσικτάς ωστόσο οι «Αετοί» δεν τον υπολογίζουν και εμφανίζονται θετικοί στην παραχώρησή του.


Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα από την Τουρκία, «Ο Βαλεντίν Ροζιέ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, με τις δύο πλευρές να έχουν καταλήξει σε προφορική συμφωνία. Η διοίκηση της Μπεσικτάς αξιολόγησε κι άλλες προσφορές για τον παίχτη, όμως ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής».

Υπενθυμίζεται πως για την περίπτωση του παίκτη της Μπεσικτάς και τους Θεσσαλονικείς τοποθετήθηκε και χθες (23/12) σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Aksam» αναφέροντας:

«Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να χτυπήσει την πόρτα της Mπεσικτάς τον Γενάρη για τον Ροζιέ.


Πρόκειται για έναν 27χρονο Γάλλο δεξιό οπισθοφύλακα, ο οποίος το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε από την Ντιζόν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας αντί του ποσού των 5.000.000 ευρώ, ενώ τρία χρόνια αργότερα από την Πορτογαλία, βρέθηκε στην Μπεσικτάς με τους Τούρκους να δίνουν 4.000.000 ευρώ για την απόκτηση του.


Ένας κατάλληλος προορισμός για τον Ροζιέ προέρχεται από την… γειτονιά. Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για τον Βαλεντίν Ροζιέ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σύλλογος θα χτυπήσει την πόρτα της Μπεσικτάς τον Ιανουάριο.

Η διοίκηση της Μπεσικτάς από την άλλη θα ήθελε αυτόν τον χωρισμό για να διευρύνουν το μπάτζετ τους για νέες μετεγγραφές τον Γενάρη. Η Μπεσικτάς αναμένεται να ζητήσει για τη μετεγγραφή αυτή περίπου 5.000.000 ευρώ».

Sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρόμα - Τζένοα 1-0: Ο Λουκάκου κλείδωσε την 6η θέση και την Ευρώπη για τους τζαλορόσι-ThemaSports
19/05 @ 23:50

Ρόμα - Τζένοα 1-0: Ο Λουκάκου κλείδωσε την 6η θέση και την Ευρώπη για τους τζαλορόσι

Μία χρυσή κεφαλιά του Ρομέλου Λουκάκου στο 79ο λεπτό ήταν αρκετή για να δώσει στην Ρόμα τη νίκη με 1-0 επί της Τζένοα και να της εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

La Liga: Η ματσάρα μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ρεάλ είχε ήρωα τον Σέρλοθ-ThemaSports
19/05 @ 23:40

La Liga: Η ματσάρα μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ρεάλ είχε ήρωα τον Σέρλοθ

Οι Βιγιαρεάλ και Ρεάλ προσέφεραν ένα παιχνίδι σκέτη διαφήμιση για την La Liga, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να παίρνουν αβαντάζ τριά γκολ στο πρώτο μέρος αλλά το κίτρινο υποβρύχιο να παίρνει ισοπαλία 4-4 με τέσσερα γκολ του Σέρλοθ

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου-ThemaSports
19/05 @ 21:05

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου

Η Λάτσιο προηγήθηκε στο "Μεάτσα" με τον Καμάντα αλλά ο Ντάμφρις βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει για την Ίντερ λίγο πριν από το φινάλε (1-1), στο ματς με το οποίο οι νερατζούρι γιόρτασαν μαζί με το κοινό τους την πρόσφατη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ-ThemaSports
19/05 @ 20:50

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ

Μαγικές στιγμές ποδοσφαιρικού πολιτισμού εκτυλίχθηκαν στο Άνφιλντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βάζει όλο το γήπεδο να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή των "κόκκινων", Άρνε Σλοτ.

Λίβερπουλ: Λύγισε ο Φαν Ντάικ στην τελευταία αγκαλιά με τον Κλοπ-ThemaSports
19/05 @ 20:35

Λίβερπουλ: Λύγισε ο Φαν Ντάικ στην τελευταία αγκαλιά με τον Κλοπ

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ φαν Ντάικ, δεν άντεξε στην τελευταία αγκαλιά του με τον Γιούργκεν Κλοπ στο Άνφιλντ και λύγισε δακρυσμένος

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ