Οι Σέλτικς ισοπέδωσαν τους Κλίπερς με 37 πόντους διαφορά μέσα στο Λος Άντζελες!

Οι Σέλτικς ισοπέδωσαν τους Κλίπερς με 37 πόντους διαφορά μέσα στο Λος Άντζελες!

Οι «Κέλτες» έκαναν επίδειξη ισχύος απέναντι στους Λος Άντζελες Κλίπερς διαλύοντας τους αντιπάλους τους με το εντυπωσιακό 145-108!

Οι «Κέλτες» δεν... μάσησαν από την έδρα των Κλίπερς, πάτησαν από νωρίς... γκάζι και χωρίς οίκτο ισοπέδωσαν την πολυδιαφημισμένη τριάδα των Χάρντεν, Τζορτζ και Ουέστμπρουκ, καθώς ο Καουάι Λέοναρντ δεν αγωνίστηκε.

Ο Τζέισον Τέιτουμ ηγήθηκε για τους Σέλτικς έχοντας 30 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με τον Τζέιλεν Μπράουν να ακολουθεί με 24 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Από το «ναυάγιο» των Κλίπερς διασώθηκε ο Πολ Τζορτζ που είχε 21 πόντους.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Τρελαμένοι» οι οπαδοί της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης πριν την πρεμιέρα με τον Καναδά! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τρελαμένοι» οι οπαδοί της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης πριν την πρεμιέρα με τον Καναδά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ασταμάτητο πάρτι έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ κόντρα στον Καναδά (22:00).

BEST OF THEMASPORTS