Το... είδε με τον χειρότερο τρόπο

Το... είδε με τον χειρότερο τρόπο

Ο Σουηδός Αθλητικός Διευθυντής της Ομόνοιας, Γέσπερ Γιάνσον... είδε με τον χειρότερο τρόπο τις δυνατότητες της ομάδας που "έχτισε" το καλοκαίρι.

Στο ματς που η Ομόνοια είχε ανάγκη την νίκη για να πιάσει κορυφή και όχι να ηττηθεί με... κατεβασμένα χέρια και να βρεθεί στο -6 από την κορυφή, παρουσίασε ένα συνοθύλευμα που μόνο για τίτλο δεν μπορεί να πάει.

Η ήττα στο ντέρμπι ανέδειξε τις τρανταχτές αδυναμίες του ρόστερ και ο κύριος Γιάνσον καλείται να βρει λύσεις ενόψει της δυσκολότερης συνέχειας εντός 2024.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έκρηξη αντιδράσεων στη Λακατάμεια: Διπλασιάστηκαν τα τέλη; Φωνές αγανάκτησης για τις νέες φορολογίες - Τι απαντά ο Δήμος στο «Τ»

Έκρηξη αντιδράσεων στη Λακατάμεια: Διπλασιάστηκαν τα τέλη; Φωνές αγανάκτησης για τις νέες φορολογίες - Τι απαντά ο Δήμος στο «Τ»

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λακατάμεια η αποστολή των νέων δημοτικών φορολογιών για το 2025, με αρκετούς δημότες και μικροεπαγγελματίες να καταγγέλλουν σημαντικές αυξήσεις στα τέλη επαγγελματικής στέγης και σκυβάλων, ακόμη και σε περιπτώσεις πολύ μικρών χώρων ή οικιών όπου στεγάζονται γραφεία χωρίς προσωπικό.