Τέτοια σταθερότητα απλά την θαυμάζεις
Η Πάφος παίζει ασταμάτητα από το καλοκαίρι αλλά δεν την σταματάει κανείς
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Φροζινόνε έβαλε δύσκολη στη Γιουβέντους στην έδρα της, όμως οι μπιανκονέρι καθάρισαν στο τέλος με 3-1 και συνεχίζουν το κυνήγι της Ίντερ στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.
Ο Μαξ Αλέγκρι έβαλε βασικό τον 18χρονο Κενάν Γιλντίζ και αυτός σκόραρε στο 12ο λεπτό με την απιθανη ατομική ενέργεια και τελείωμα από δύσκολη γωνία. Με αυτό το γκολ έγινε ο νεότερος ξένος σκόρερ των μπιανκονέρι στο πρωτάθλημα.
Η Φροζινόνε απάντησε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους (51') με τον Μπάεζ μετά από ασίστ του Μοντερίσι. Οι δύο ομάδες είχαν φάσεις για να πετύχουν το δεύτερο γκολ, αυτό όμως το πέτυχε ο Βλάχοβιτς στο 81ο λεπτό.
Ο Σέρβος πέτυχε ένα ακόμα γκολ στο 90ο λεπτό, όμως ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ. Η Γιουβέντους με αυτό το τρίποντο ανέβηκε στους 40, έχοντας έναν λιγότερο από την Ίντερ, ενώ η Φροζινόνε έμεινε στους 19.
Sport24.gr