ΟΜΟΝΟΙΑ: Έριξε δίκτυα για τους πρώτους
Στην Ομόνοια κινούνται για ενίσχυση και αναμένεται ότι θα το παλέψει μέχρι... τέλους για ουσιαστικές προσθήκες.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Καλησπέρα, να συγχαρώ την Καρμιώτισσα, έχει εξαιρετική ομάδα. Θεωρώ πως δεν θα κινδυνεύσουν. Να κάνω ένα σχόλιο για τον πανηγυρισμό μου: Απολογούμαι αν παρεξήγησαν κάποιοι. Πανηγύρισα σαν Απολλωνίστας. Είδατε πως πανηγύρισαμε , γιατί οι παίκτες το ήθελαν, το πάλεψαν. Όταν είμαστε ενωμένοι ο Απόλλωνας μπορεί να επιστρέψει. Να ευχαριστήσω τον κόσμο και να τους καλέσω να σταθούν δίπλα στην ομάδα. Ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα και θα επιστρέψει. Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
Ήταν καιρός να μας χαμογελάσει η τύχη. Κατανοώ την πίκρα, δεν θέλω να ισοπεδώνουμε τα πάντα. Οι παίκτες προσπαθούν, προχωρούμε».
Για το αν συνεχίζει: «Δεν με απασχολεί καθόλου, είμαι συγκινημένος που είμαι εδώ. Όσο είμαι εδώ θα δίνω την ψυχή μου. Θα γίνουν κάποιες κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα, θα κάνουμε την αντεπίθεση μας».