Kίνηση Παπασταύρου!

Kίνηση Παπασταύρου!

Με μια ιδέα του προέδρου Σταύρου Παπασταύρου η Ομόνοια θα στηρίξει 15 οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Μέλη της Ομόνοιας μάζεψαν ένα χρηματικό ποσό, ο πρόεδρος της Ομόνοιας τα... διπλασίασε ενισχύοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε από δική του ιδέα και τα λεφτά θα παραδοθούν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Δεν ήταν κριτήριο οι συγκεκριμένες οικογένειες να είναι Ομονοιάτες.

Η επόμενη μεγάλη σημαντικότατη κίνηση είναι η ίδρυση ενός ιδρύματος για κοινωνικούς σκοπούς στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της Ομόνοιας με το νέο έτος.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σοκαριστικός τραυματισμός: Πρώην παίκτης της Πάφου έπεσε αναίσθητος μετά από κλωτσιά στο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικός τραυματισμός: Πρώην παίκτης της Πάφου έπεσε αναίσθητος μετά από κλωτσιά στο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο άλλοτε παίκτης της Πάφου, του ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, Ζάιρο Ντα Σίλβα, έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα της Τζόχορ Νταρούλ μετά από κλωτσιά που δέχθηκε στο πρόσωπο.