Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την Αμμοχωστιανή ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το εμπάργκο: «Σε ότι αφορά τη δική μας ομάδα, απαντήσαμε γιατί μας έχει επιβληθεί εμπάργκο, γιατί θεωρήσαμε πως έπρεπε να το ξέρει ο κόσμος. Το ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες είναι ζήτημα δικό τους να τοποθετηθούν ή να πράξουν ότι είναι σωστό».

Για τη νίκη επί του Οθέλλου: «Ήταν όντως μια νίκη καρδιάς σε ότι αφορά τον κόπο που βάλαμε και στα δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά την κόκκινη και το γκολ που δεχθήκαμε. Το θετικό ήταν πως η πίστη του κόσμου δεν μειώθηκε παρά το άσχημο δεδομένο και βοήθησε πολύ η παρουσία και ο παλμός τους για να έρθει η ανατροπή. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αυτό το δέσιμο ομάδας και κόσμου. Η ομάδα μας επικράτησε δίκαια, ήταν μια σημαντικότατη νίκη και συνεχίζουμε. Έχουμε τώρα το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα και θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Δεν την κερδίσαμε στον πρώτο γύρο. Θα πάμε με μοναδικό στόχο να κερδίσουμε τον αγώνα. Θα χρειαστεί να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, απέναντι σε μια καλή ομάδα που το απέδειξε και χθες».

Για τα αγωνιστικά: «Οι Ιωάννου και Ουαγκέ, έχουν πιθανότητες να αγωνιστούν. Ο Τεχέρα θα μείνει εκτός λόγω καρτών, ενώ επιστρέφει ο Κάργας».

Για τον Αρμπολέδα: «Θα δούμε τι ακριβώς ισχύει και θα το εφαρμόσουμε».

Για τα εισιτήρια: «Είναι δεδομένο ότι θα έχουμε sold out. Ζητήσαμε τα ίδια εισιτήρια που δόθηκαν στο προηγούμενο ματς της Νέας Σαλαμίνας και μας απάντησε πως δεν μπορεί να δώσει όλο το πέταλο λόγω εσωτερικών θεμάτων και το σεβόμαστε».

Για τον Πριέτο: «Συμπλήρωσε ένα χρόνο στην ομάδα μας. Ήρθε σε μια περίεργη συγκυρία. Έδειξε πως έχει τις διασυνδέσεις και την ικανότητα να εντοπίζει παίκτες. Το καλοκαίρι χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα. Φαίνεται μέσα από τα αποτελέσματα της δουλειάς του και αυτό έκανε την επιλογή να επεκταθεί το συμβόλαιο του να μοιάζει εύκολη».

Για τον Τσίκο: «Δεν έχουμε ενημέρωση ότι δεν θα είναι στην κλήση της Εθνικής του ομάδας».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αινιγματικό ποστάρισμα με... άρωμα Ανόρθωσης για Τσίκο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 09:47

Αινιγματικό ποστάρισμα με... άρωμα Ανόρθωσης για Τσίκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αινιγματικό μήνυμα στα social media από τον Τσίκο Μπάνζα...

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα-ThemaSports
18/05 @ 10:38

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της Ανόρθωσης για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, αλλά και για να περάσουν χωρίς συνέπειες τον σκόπελο των οικονομικών κριτηρίων που αποτελεί τεράστιο βραχνά για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 20:41

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Τσίκο Μπάνζα, με την οποία εύχεται χρόνια πολλά στον Έντσον Σίλβα.

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!   -ThemaSports
17/05 @ 18:12

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!

Οι παλαμαίχοι παίκτες του ΘΟΪ Αυγόρου πρόσφεραν το ποσό των 1000 ευρώ για οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»-ThemaSports
17/05 @ 14:52

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»

Ανακοίνωση από το ΔΣ του συλλόγου της Ανόρθωσης για την εξόφληση του ποσού της κτηματικής για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπάρχει ελπίδα; -ThemaSports
17/05 @ 13:23

Υπάρχει ελπίδα;

Η αισιοδοξία της περασμένης εβδομάδας, έχει δώσει την θέση της στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ανόρθωσης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ