Ο παλαίμαχος άσος του Απόλλωνα, Γιώργος Ιωσηφίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 με αφορμή τη νέα ήττα που δέχθηκε ο Απόλλωνας από τη Νέα Σαλαμίνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Απόλλωνας: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο… Από την ημέρα που ανέλαβε η διοίκηση Κίρζη ποτέ δεν παρουσίασε τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο, ακόμη και στις αρχές που ανέλαβε και άρχισε να προγραμματίζεται πριν από ένδεκα χρόνια».

«Δεν ήταν αναμενόμενο να βλέπουμε αυτό το πράγμα σήμερα, μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2022 και την είσοδο στο νέο γήπεδο. Δυστυχώς δεν έγιναν τα ακόμη πιο μεγάλα βήματα που περίμενε όλος ο κόσμος, να έρθουν και μεγάλα έσοδα, με αποτέλεσμα η ομάδα να παραπαίει», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Είναι μια κατάσταση που θεωρώ πως χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση, καθαρό μυαλό αν υπάρχει, αλλά θεωρώ πως δεν υπάρχει και ηρεμία. Είναι δίκοπο μαχαίρι, ό,τι και να γίνει ίσως να είναι λάθος. Από την 3η θέση ο Απόλλωνας είναι εννέα βαθμούς πίσω και τέσσερις από την 6η ΑΕΚ. Μιλώ όμως για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Θα είναι μονόδρομος στο κύπελλο σε έναν αγώνα που είναι μονός. Δεν υπάρχει φαβορί. Ενδεχόμενη αποτυχία και στο κύπελλο θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά».

«Θυμάστε πριν αναλάβει ο Μιλόγεβιτς όταν ξαναμίλησα στον σταθμό σας. Είπα ότι ο Μιλόγεβιτς είναι έμπειρος, διαχειρίζεται τα πράγματα σωστά κλπ, αλλά είχα πει πως ακόμη και τον γκραν-Πάπα να φέρεις, όταν δεν υπάρχουν καλοί παίκτες, ούτε αυτός θα τα πήγαινε καλά», είπε ακολούθως και υπογράμμισε:

«Τα πράγματα δεν είναι απλά. Δεν θα γίνουν όλα σωστά ακόμη και αν έρθει κάποιος σπουδαίος προπονητής. Εάν οι παίκτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν και να δηλώσουν το βάρος, να έχουν καλή ψυχολογία. Είναι η ικανότητα και πως μπορείς να αντέξεις την πίεση… Πολύ καλή η Νέα Σαλαμίνα ναι, αλλά ο Απόλλωνας έπαιζε στην έδρα του, υπήρχε η ψυχολογία από τις προηγούμενες σερί δύο νίκες έστω κι αν ήταν απέναντι σε μικρές ομάδες. Δεν είναι όλα θέματα ψυχολογίας. Στο τέλος της ημέρας, είναι το τί μπορείς να δώσεις και αν μπορείς να υπερβείς τον εαυτόν σου. Τι να πω; Δεν τους έκατσε το κλίμα; Δεν τους βγήκε η Λεμεσός; Δεν ξέρω. Δεν είναι αυτοί που πολυδιαφημίζονταν.

Αν θα αναλάμβανε προπονητής: «Ξέφυγα από το industry του ποδοσφαίρου προπονητικά. Δεν έχω και το κατάλληλο δίπλωμα για να αναλάβω. Είμαι πολύ καλός στα τραπεζικά. Μετά από κάποιο παιχνίδι μπορείς να δεις πιο καλά τα πράγματα. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, ίσως η πιο δύσκολη κατάσταση που έχει να αντιμετωπίσει ο Νίκος Κίρζης και πρέπει να αποφασίσει γρήγορα. Πρέπει να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη ξανά, ήδη είναι μεγάλο το μπάτζετ και έγιναν υπερβάσεις, αλλά από εκεί και πέρα θεωρώ πως είναι και επένδυση να έρθουν καλοί παίκτες τον Ιανουάριο. Είναι όμως και η εικόνα στη βαθμολογία που είναι πολύ πίσω ο Απόλλωνας από τους στόχους τους».

«Ο Άγγελος Τσολάκης πήγε εκεί για το καλό της ομάδας, μπορεί να βοηθήσει, αλλά δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Μιλάμε για λάθη τραγικά…», κατέληξε.

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος-ThemaSports
08/05 @ 22:03

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος

Ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι ο Μπρούνο Σάντος υποβλήθηκε σήμερα (08/05) με επιτυχία σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης αστάθειας ώμου.

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»-ThemaSports
08/05 @ 20:07

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Πάμπλο Ματσίν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου-ThemaSports
08/05 @ 15:04

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου

Το Σωματείο Απόλλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιάννη Πέππου.

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!-ThemaSports
08/05 @ 11:58

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Xάκεν, Μάρτιν Έρικσον, μίλησε στο FotbollDirekt και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ-ThemaSports
08/05 @ 11:15

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ

Έρχονται εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν στον Απόλλωνα.

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες-ThemaSports
08/05 @ 10:24

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες

Σήμερα επιστρέφει από τις διακοπές του ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, λογικά αύριο θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους συνεργάτες του. Για να τους γνωστοποιήσει και τις αποφάσεις που έχει λάβει για το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν κυρίως…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ