Ο Ποστέκογλου έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη και ζήτησε παίκτες!

Ο Ποστέκογλου έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη και ζήτησε παίκτες!

Μεταγραφική περίοδος έρχεται και με την ευκαιρία των Χριστουγέννων ο Άγγελος Ποστέκογλου ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη να φέρει παίκτες στην Τότεναμ!

Σημαντικό ρόλο, βέβαια, έπαιξαν και οι τραυματισμοί, ενώ βλέποντας πως και η συνέχεια θα είναι δύσκολη ο προπονητής της ομάδας θα ήθελε να την δει να ενισχύεται με μεταγραφές τον Ιανουάριο.

«Έστειλα στον Άγιο Βασίλη ένα γράμμα», αστειεύτηκε ο Ποστέκογλου μιλώντας στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε:

«Ακριβώς όπως τα παιδιά μου, τώρα πρέπει να περιμένω και να δω αν υπήρξα άτακτος ή όχι. Θα δούμε. Είναι προκλητικό. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια τον Ιανουάριο, αλλά όλοι στον σύλλογο εργάζονται σκληρά για να το αξιοποιήσουν στο έπακρο. Θα δούμε τι θα γίνει». 

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ματς για γερά νεύρα στο Ανοέτα, μεγάλη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα

Ματς για γερά νεύρα στο Ανοέτα, μεγάλη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα

Δοκάρια, ακυρωμένα γκολ και συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με τη Σοσιεδάδ να επικρατεί 2-1 της Μπαρτσελόνα για την 20ή αγωνιστική της La Liga.