Καταστρώνει το πλάνο του ο Γκαγιέγο - Δεδομένα εκτός επτά… τρία τα ερωτηματικά!

Καταστρώνει το πλάνο του ο Γκαγιέγο - Δεδομένα εκτός επτά… τρία τα ερωτηματικά!

Η Ανόρθωση συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα της 15ης αγωνιστικής, απέναντι στον Οθέλλο (Σάββατο, 16/12).

Η «Κυρία» θέλει να «κολλήσει» νίκη στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι Πάφος – ΑΠΟΕΛ για να κλείσει περισσότερο τις διαφορές.

Καλείται να κερδίσει απουσίες και Οθέλλο, καθώς για ένα ακόμη παιχνίδι οι απουσίες που πρέπει να διαχειριστεί ο Νταβίντ Γκαγιέγο είναι αρκετές. Ταυτόχρονα ο αγώνας που είχε μεσοβδόμαδα απέναντι στην ΕΝΑΔ για το Κύπελλο, πρόσθεσε περισσότερη κούραση στα πόδια των ποδοσφαιριστών.

Απέναντι στην ομάδα της Αθηαίνου οι ποδοσφαιριστές του Γκαγιέγο θα χρειαστεί να αγωνιστούν για τρίτη φορά, μέσα σε 6 ημέρες.

Για τον αγώνα του Σαββάτου (16/12) υπάρχουν επτά δεδομένες απουσίες, αυτοί είναι οι Κάργας, Ιωάννου, Ουαγκέ, Γκαρσία, Γκερέρο, Αρτυματάς και Φερέρ. Η συμμετοχή των Χρυσοστόμου, Τιουνέ και Χαραλάμπους είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το «όλοι σπίτι τους» είναι υπερβολή…

Το «όλοι σπίτι τους» είναι υπερβολή…

Απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό, κυρίως με τον τρόπο που ήρθε (ελέω της γκάφας Οτσόα στον επαναληπτικό), μερίδα οπαδών της ΑΕΛ, χρησιμοποιούν την φράση «να πάνε όλοι σπίτι τους».