Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου Πολύβιος Παλιούρας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.
Ακολουθήστε μας στο Google news
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Για το κύπελλο και την κλήρωση: «Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι παραδοσιακή δύναμη της πρώτης κατηγορίας, ενώ είναι η καλύτερη ομάδα στη δεύτερη κατηγορία. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανένα σύνολο, τα ματς είναι μονά και ο θεσμός μας ενδιαφέρει, επιθυμούμε να φτάσουμε στο… τέλος του «δρόμου». Τον αγώνα θα τον δούμε με τη δέουσα σοβαρότητα όταν έρθει η ώρα, πλέον κοιτάμε τον ΑΠΟΕΛ και το πρωτάθλημα».
Για την δοκιμασία με ΑΠΟΕΛ: «Εκεί είναι στραμμένη η προσοχή μας. Έχουμε δύσκολη αποστολή κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Θέλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις μπροστά στον κόσμο μας. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι σε έναν αγώνα που θα δημιουργηθεί καλή ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους μας. Θέλουμε να τους αποζημιώσουμε ως ομάδα, διότι στο προηγούμενο ματς δεν ήμασταν καλοί και ηττηθήκαμε δικαίως».
Για τα αγωνιστικά: «Υπάρχουν αμφιβολίες για τους Πέπε και Τάνκοβιτς, ενώ ο Γκόλταρ δεν έχει τόσες πιθανότητες με το μέρος του, ωστόσο, συγκαταλέγεται στους αμφίβολους. Η τελευταία προπόνηση θα κρίνει τα πάντα για τους τρεις ποδοσφαιριστές μας, ας ελπίσουμε ότι θα είναι όλοι στη διάθεση του προπονητή. Τουλάχιστον οι δύο παίκτες θεωρούμε ότι θα είναι διαθέσιμοι στη φαρέτρα του Καρσέδο, καθώς ανέβασαν ρυθμούς στις προπονήσεις».
Για το επίπεδο συγκέντρωσης στον αγώνα με την Πάφο FC: «Μελετήσαμε το προηγούμενο παιχνίδι για να βγούμε βελτιωμένοι στη συνέχεια. Χάσαμε ευκαιρίες και δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο που πήρε δίκαια τη νίκη. Με τον ΑΠΟΕΛ δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες, άρα τα επίπεδα συγκέντρωσης καλούνται να είναι υψηλά. Εξαιρετική ομάδα οι «γαλαζοκίτρινοι», άρα το «έργο» δεν θα είναι εύκολο για κανέναν».
Για τις μεταγραφές: «Στο μεταγραφικό «κομμάτι» οι διαδικασίες «τρέχουν», θέλουμε έναν παίκτη έτοιμο για το επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και κοιτάμε να πάρουμε κάτι εξαιρετικό από την αγορά στη δύσκολη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη».
Πραγματοποιώντας ένα κακό επιθετικά 2ο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός λύγισε στο φινάλε με 80-72 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και πλέον καλείται την Πέμπτη (01/04) να κάνει το break και να κλειδώσει το Final 4!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/04 @ 13:50
Η Πάφος FC δημοσίευσε βίντεο με το επίσημο ντοκιμαντέρ της ομάδας για την κατάκτηση του περσινού κυπέλλου, με τον εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, να τονίζει στη δήλωση του, ότι αυτό το τρόπαιο ήταν μόνο η αρχή!
29/04 @ 10:30
Κάνει μικρή «κοιλιά» η Πάφος, λένε οι πιο ειδικοί από μας. Αυτό λένε άλλωστε οι εμφανίσεις της ομάδας του Χουάν Κάρλος Καρσέδο, στα παιχνίδια με τους αιώνιους της Λευκωσίας…
28/04 @ 13:41
Η Πάφος ανακοίνωσε κέρδος 2,6 εκατομμύρια ευρώ, καθώς είχε έσοδα 26 εκ. και έξοδα 23,105 εκ., ενώ σε μάνατζερς πλήρωσε 444 χιλιάδες ευρώ.
28/04 @ 12:08
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, ο οποίος μίλησε για την ήττα της ομάδας του από την Ομόνοια, για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Απόλλωνα, αλλά και για τον «τελικό» με τον Άρη που ίσως κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.
27/04 @ 11:35
Μήνυμα ανασύνταξης από την Πάφο μετά την βαριά ήττα από την Ομόνοια
27/04 @ 09:48
Με μια «περιποιημένη τριάρα» στις αποσκευές της, έφυγε από την Λευκωσία η επίδοξη πρωταθλήτρια Πάφος. Έκπληξη δεν ήταν φυσικά η ήττα από την Ομόνοια, αλλά περισσότερο το «μέγεθος» του σκορ, όπως και η τραγική παρουσία των «γαλάζιων» της Πάφου.
BEST OF THEMASPORTS