Άρης: Ευρώπη τέλος – Πόσα χρήματα μπήκαν στα ταμεία!

Άρης: Ευρώπη τέλος – Πόσα χρήματα μπήκαν στα ταμεία!

Ο Άρης ηττήθηκε με 1-3 από την Σπαρτά Πράγας στο «Αλφαμέγα» και αποχαιρέτησε την Ευρώπη.

Θυμίζουμε το φετινό οδοιπορικό της Λεμεσιανής ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις άρχισε από τον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ όπου και απέκλεισε την Μπάτε, στην συνέχεια ηττήθηκε δις από την Ρακόφ και συνέχισε στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί που με ανατροπή επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας πήρε την πρόκριση στους ομίλους.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έψαχνε την υπέρβαση απέναντι στους Τσέχους, καθώς ήθελε νίκη με δύο γκολ διαφορά για να τερματίσει στην 3η θέση και να συνεχίσει στο Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Άρης μέσα σε αυτή την διαδρομή που κράτησε σχεδόν 5 μήνες, ολοκλήρωσε βάζοντας στα ταμεία του, το ποσό των 4 εκατομμυρίων και 866 χιλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πάφος FC: Παράταση στην αγωνία για Γκολντάρ – Πότε επιστρέφει στη δράση

Πάφος FC: Παράταση στην αγωνία για Γκολντάρ – Πότε επιστρέφει στη δράση

Η αναμονή για την επιστροφή του Νταβίντ Γκολντάρ φαίνεται πως παρατείνεται, προκαλώντας έναν μικρό πονοκέφαλο στην τεχνική ηγεσία της Πάφος FC.