Themasports teamΟ πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας και του Απόλλωνα, και νυν του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, μέσω Super Sport FM 104.0 ανέφερε πως η ομάδα του ενδιαφέρεται για τον Μάριο Ηλία του Εθνικού Άχνας, ενώ αποκάλυψε πως το ίδιο ισχύει και για τον Παναγιώτη Ζαχαρίου της Ομόνοιας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Δείξαμε ενδιαφέρον για τον Μάριο Ηλία και αν υπάρχουν προϋποθέσεις να γίνει αυτό θα δούμε. Έγινε διερευνητική επαφή για το παιδί, δεν έγινε κάποια πρόταση στην ομάδα του. Έγινε μια κουβέντα και για τον Παναγιώτη Ζαχαρίου που τον είχα μαζί μου στον Ολυμπιακό, έχω εκτίμηση σε αυτόν τον παίκτη», είπε.
«Αυτό που ζητάμε είναι να ταιριάζει με αυτό το οποίο μπορούμε. Ψάχνουμε για το καλύτερο για την ομάδα μας και στο πλαίσιο αυτό είναι και τα δύο αυτά παιχνίδια», πρόσθεσε.
Και συνέχισε για τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός είναι απ’ τα πιο οργανωμένα κλαμπ στην Ελλάδα, ένα τοπ επιπέδου αθλητικό κέντρο, η πόλη αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα, οι άνθρωποι εκεί είναι εξαιρετικοί και δημιουργείται μια φλόγα αγάπης για τον σύλλογο. Μόνο δουλειά, να γινόμαστε καλύτεροι και να διεκδικούμε το καλύτερο από κάθε παιχνίδι».
Ημέρα αγώνα η σημερινή! Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών υποδέχεται στις 19:00 στο Στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό την Εθνική Αυστρίας σε αγώνα για την 9η αγωνιστική των προκριματών του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/11 @ 20:43
Ντούσαν Κέρκεζ ο εκλεκτός για τον Ατρόμητο!
14/11 @ 19:15
Όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στη Σκωτία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
14/11 @ 13:27
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μιγκέλ Άνχελ Κορόνα ως νέο τεχνικό διευθυντή και επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος.
14/11 @ 10:16
Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός…
12/11 @ 20:58
Τα νέα δεν είναι καλά για τον Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τελευταίο ματς της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό.
12/11 @ 20:47
Μεταξύ των δύο διακοπών για τις Εθνικές ομάδες στον Παναιτωλικό δεν έχει αλλάξει μόνο ο προπονητής με τον Γιάννη Αναστασίου αντί του Γιάννη Πετράκη.
BEST OF THEMASPORTS