Ούτε οι πολλές αλλαγές εμπόδισαν τη Μάντσεστερ Σίτι να κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα με 3-2, κάνοντας το 6x6 στον 7ο όμιλο. Αντίο με νίκη και για τη Λειψία με 2-1 επί της Γιούνγκ Μπόις, στο άλλο ματς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η 6η και τελευταία αγωνιστική στον 7ο όμιλο του φετινού Champions League, καθώς τα πράγματα αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση ήταν ξεκάθαρα πριν την διεξαγωγή της.

Ακόμα και έτσι πάντως, η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι έκανε το καθήκον της και με το… παραπάνω στο Βελιγράδι.

Με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να παρατάσσει μια 11άδα με πολλές αλλαγές και νεαρούς ως επί το πλείστον ποδοσφαιριστές, που τον δικαίωσαν πάντως, νικώντας τον Ερυθρό Αστέρα με 3-2 και έχοντας τον... απόλυτο απολογισμό (σ.σ. 6x6), μαζί μόνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Καθώς ο Χάμιλτον σκόραρε στο ντεμπούτο του στην διοργάνωση, νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, με τον φέρελπι Μπομπ επίσης να βρίσκει δίχτυα στην επανάληψη μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα για πρώτη φορά με την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν με έναν παλιό γνώριμο, καθώς ο πρώην «ερυθρόλευκος» Χουάνγκ νίκησε με ωραίο σουτ του Ορτέγκα.

Έψαξαν την ισοφάριση, αλλά ήταν τελικά ο Φίλιπς εκείνος που πέτυχε γκολ, με πέναλτι για λογαριασμό της αγγλικής ομάδας, για να έρθει ένας ακόμα παλιός παίκτης του Ολυμπιακού, ο Κάταϊ και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις...

Στο έτερο παιχνίδι του γκρουπ, στην Λειψία, η ομώνυμη ομάδα δεν προέβη σε ανάλογο rotation, παρότι δεύτερη και «περασμένη» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Κέρδισε, πάντως, κι αυτή, την Γιούνγκ Μπόις με 2-1.

Οι «κόκκινοι ταύροι» μπήκαν δυνατά, πήραν το προβάδισμα με… γκολ από τα αποδυτήρια, αλλά είδαν το VAR να ακυρώνει το τέρμα του Σέσκο μόλις στο 6’.

Τελικά, ο συμπαίκτης των Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν στην εθνική Σλοβενίας άνοιξε το σκορ, στο δεύτερο ημίχρονο, εξίσου νωρίς!

Η απάντηση των Ελβετών ήταν άμεση, με τον Λουκεμπά να κάνει… δώρο την ισοφάριση από πλευράς Κόλεϊ, με μια κεφαλιά-πάσα προς τον επιτιθέμενο Ενσαμέ.

Ο χορός των τερμάτων συνεχίστηκε τρία λεπτά αργότερα, καθώς η Λειψία πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Φόρσμπεργκ να σημειώνει αυτό που έμελλε να είναι και το νικητήριο τέρμα της ομάδας του.

Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα:
Ερυθρός Αστέρας-Μάντσεστερ Σίτι 2-3
(76’ Χουάνγκ, 90'+1' Κάταϊ – 19’ Χάμιλτον, 62’ Μπομπ, 85' πεν. Φίλιπς)

Λειψία-Γιουνγκ Μπόις 2-1
(51’ Σέσκο, 56’ Φόρσμπεργκ – 53’ Κόλεϊ)

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Αποθέωση στην άφιξη του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Youth League! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 16:02

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Αποθέωση στην άφιξη του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Youth League! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν την ομάδα που κατέκτησε το Youth League στη Γενεύη.

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πως η Κ-19 του Ολυμπιακού «ΔΙΕΛΥΣΕ» τη Μίλαν και έγινε... Πρωταθλήτρια Ευρώπης!-ThemaSports
23/04 @ 12:41

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πως η Κ-19 του Ολυμπιακού «ΔΙΕΛΥΣΕ» τη Μίλαν και έγινε... Πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του τελικού του UEFA Youth League ανάμεσα στις ομάδες Κ-19 του Ολυμπιακού και της Μίλαν, όπου οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 και αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ευρώπης!

Οι θρύλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θαύμασαν τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού-ThemaSports
23/04 @ 10:02

Οι θρύλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θαύμασαν τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού

Μεγάλες μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ήταν μεταξύ των θεατών που παρακολούθησαν τον τελικό του Youth League με θριαμβευτή τον Ολυμπιακό απέναντι στη Μίλαν (3-0).

Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά-ThemaSports
23/04 @ 08:49

Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά

Η Κ19 του Ολυμπιακού έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα στα χρονικά που κατέκτησε διοργάνωση της UEFA και ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης γράφει για τους θρυλικούς μπέμπηδες που έδωσαν όραμα και ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά.

Τα ΑΣΤΕΡΙΑ του σήμερα και του αύριο: Αυτοί είναι οι φοβεροί νεαροί του Ολυμπιακού που ΤΡΕΛΑΝΑΝ την Ευρώπη!-ThemaSports
21/04 @ 11:39

Τα ΑΣΤΕΡΙΑ του σήμερα και του αύριο: Αυτοί είναι οι φοβεροί νεαροί του Ολυμπιακού που ΤΡΕΛΑΝΑΝ την Ευρώπη!

Δείτε το αγωνιστικό προφίλ των ποδοσφαιριστών της K19 του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τη Δευτέρα, απέναντι στην Μίλαν, το τρόπαιο του Youth League.

Με πέντε ομάδες στο επόμενο Champions League η Ιταλία!-ThemaSports
19/04 @ 12:06

Με πέντε ομάδες στο επόμενο Champions League η Ιταλία!

Τα χθεσινά (18/04) αποτελέσματα σε Europa League και Europa Conference League οριστικοποίησαν την παρουσία πέντε ομάδων από την Ιταλία στο νέο Champions League!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ