Τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το βράδυ της Πέμπτης (14/12, 20:00), η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στη «Johan Cruyff Arena» για την έκτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, σε ένα ματς «τελικό» που θα κρίνει την τρίτη θέση του γκρουπ και το εισιτήριο για τα νοκ άουτ του Conference League.

Ο Πέτρος Μάνταλος εκπροσώπησε τους παίκτης της «Ένωσης» στη συνέντευξη Τύπου, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να τονίζει μεταξύ άλλων πως το γεγονός πως η ομάδα ταξίδεψε στο Άμστερνταμ για δύο αποτελέσματα, ίσως κρύβει παγίδες, ενώ, ξεκαθάρισε πως άπαντες στον σύλλογο πρέπει να παρουσιάσουν ό,τι καλύτερο έχουν δείξει στον 1,5 χρόνο παρουσίας του Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος:

Για το ότι η ΑΕΚ είχε παίξει σε αυτό το γήπεδο πριν μερικά χρόνια από την εμπειρία που είχε στην ομάδα: «Πάμε αρκετά χρόνια πίσω. Δε μιλήσαμε γι' αυτό το παιχνίδι. Όλοι ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν αύριο. Έχουμε προετοιμαστεί καταλλήλως για το παιχνίδι. Είπαμε κυρίως για την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουμε, όχι για το παιχνίδι».

Για το ότι η ΑΕΚ έχει το «μαξιλάρι» της ισοπαλίας και πόσο επηρεάζει την ομάδα με βάση και τις απουσίες που έχει: «Μπορείς να το πάρεις σαν θετικό ότι έρχεσαι για δύο αποτελέσματα. Αλλά κρύβει παγίδες αν το έχεις στο μυαλό σου. Εμείς προετοιμαστήκαμε χωρίς να έχουμε αυτό το πράγμα στο μυαλό μας και είτε με έναν είτε με τρεις βαθμούς να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Για το τι πρέπει να έχει η ΑΕΚ για την πρόκριση: «Νομίζω για να πάρεις αποτέλεσμα σε έναν τέτοιο αντίπαλο πρέπει να βγάλουμε ό,τι καλύτερο έχουμε δείξει τον τελευταίο 1.5 χρόνο με τον Αλμέιδα. Είμαστε έτοιμοι. Κάθε ποδοσφαιριστής και προπονητής θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη».

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άλωσε τη Ρώμη και «βλέπει» τελικό η Λεβερκούζεν - Όλα ανοικτά για Μαρσέιγ και Αταλάντα!-ThemaSports
03/05 @ 00:12

Άλωσε τη Ρώμη και «βλέπει» τελικό η Λεβερκούζεν - Όλα ανοικτά για Μαρσέιγ και Αταλάντα!

Κερνάει ασπιρίνες η Λεβερκούζεν! Η ομάδα του Αλόνσο, πέρασε από τη Ρώμη (0-2) παίρνοντας ηχηρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό. Στον Μπέργκαμο θα κριθεί ο έτερος φιναλίστ του Μαρσέιγ-Αταλάντα (1-1).

Τζολάκης εναντίον Μαρτίνες και Ελ Κααμπί εναντίον Γουότκινς: Η μάχη των κίπερ και των εκτελεστών!-ThemaSports
02/05 @ 09:00

Τζολάκης εναντίον Μαρτίνες και Ελ Κααμπί εναντίον Γουότκινς: Η μάχη των κίπερ και των εκτελεστών!

Άστον Βίλα και Ολυμπιακός έχουν σε τρομερή φόρμα τους τερματοφύλακές τους και τους επιθετικούς τους!

Ψυχωμένη Μαρσέιγ, καθάρισε στα πέναλτι την Μπενφίκα!-ThemaSports
19/04 @ 01:04

Ψυχωμένη Μαρσέιγ, καθάρισε στα πέναλτι την Μπενφίκα!

Με τον Μπουμπανιά να σκοράρει στο 79', η Μαρσέιγ έστειλε τον προημιτελικό με την Μπενφίκα στην παράταση (1-0), για πάρει τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά στα πέναλτι.

Προκρίσεις για τη... διπλή Ρόμα και την αήττητη Λεβερκούζεν - Δεν έδωσε συνέχεια στο «καυτό» της ξεκίνημα η Λίβερπουλ-ThemaSports
19/04 @ 00:12

Προκρίσεις για τη... διπλή Ρόμα και την αήττητη Λεβερκούζεν - Δεν έδωσε συνέχεια στο «καυτό» της ξεκίνημα η Λίβερπουλ

Η Ρόμα ντούμπλαρε τις νίκες της (2-1) με τη Μίλαν και πέρασε στους «4». Διατήρησε το αήττητο (1-1) και προκρίθηκε η Μπάγερ. Δεν έφτασε στη Λίβερπουλ το καυτό ξεκίνημα (0-1) στο Μπέργκαμο.

Ο Κλοπ θα χαμογελά και στον αποκλεισμό: «Ας αποτύχουμε με όμορφο τρόπο...»-ThemaSports
18/04 @ 16:17

Ο Κλοπ θα χαμογελά και στον αποκλεισμό: «Ας αποτύχουμε με όμορφο τρόπο...»

Είναι το σήμα κατατεθέν του και με αυτό θέλει να τον θυμούνται. Οπότε, ο Κλοπ ξεκαθάρισε πως ακόμα κι αν συμβιβαστεί με τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ από την Αταλάντα στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, θέλει η ομάδα του ν’ αποχωρήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Europa League: Ιταλικός εμφύλιος... part 2!-ThemaSports
18/04 @ 11:19

Europa League: Ιταλικός εμφύλιος... part 2!

Το σπουδαίο ματς της Ρόμα με τη Μίλαν ξεχωρίζει στο των δεύτερων αγώνων για τα προημιτελικά του Europa League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ