Ο Τόμας Μίλερ έδειξε για μια ακόμη φορά το μεγαλείο του, καθώς μετά το σφύριγμα της λήξης στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Γιουνάιτεντ έσπευσε να παρηγορήσει τον Μπρούνο Φερνάντες για τον αποκλεισμό.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Μπάγερν έδωσε συνέχεια στο μυθικό σερί των αήττητων αγώνων του Champions League, καθώς μετά το 1-0 στο Μάντσεστερ απέναντι στη Γιουνάιτεντ το διεύρυνε στους 40 και πήρε την πρόκριση στη φάση των «16» του θεσμού.
Στην αντίπερα όχθη το ευρωπαϊκό ταξίδι των «κόκκινων διαβόλων» τερματίστηκε οριστικά, αφού η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου και δεν θα έχει πλέον υποχρεώσεις εκτός συνόρων.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης όπως ήταν φυσιολογικό, υπήρχε ένα τρομερό κοντράστ συναισθημάτων, με τους παίκτες της Μπάγερν να πανηγυρίζουν ακόμη μια πρόκριση και εκείνους της Γιουνάιτεντ να μην μπορούν να πιστέψουν την τραγική ευρωπαϊκή τους συγκομιδή.
Ανάμεσα σε αυτούς και ο αρχηγός της ομάδας Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος ήταν απαρηγόρητος στο χορτάρι. Ωστόσο, αυτός που πήγε για να τον ηρεμήσει, δεν ήταν κάποιος συμπαίκτης του, αλλά ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος τον αγκάλιασε προσπαθώντας να απαλύνει τις «πληγές» του.
sport-fm.gr
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση, ζητάει για μία ακόμη φορά την στήριξη του κόσμου της με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, τονίζοντας πως τα επόμενα 24ώρα θα είναι κρίσιμα για το μέλλον του Συλλόγου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/05 @ 17:41
Είναι ν’ απορείς πού μπορεί να βρίσκει αυτή τη δύναμη, αλλά είναι και οι στιγμές που ο Λουίς Ενρίκε θα ήθελε πολύ να μην είναι απλά στο μυαλό του η μικρή Σάνα, αλλά να την είχε μαζί στο γήπεδο…
08/05 @ 16:00
Πικάρει... ό,τι κινείται. Και ειδικά για τους «εχθρούς» της Γιουνάιτεντ έχει πάντα έμπνευση. Κάπως έτσι η Άρσεναλ έδωσε άλλη μια αφορμή στον Πατρίς Εβρά ν’ ασχοληθεί μαζί της, μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
08/05 @ 15:48
Υπερηφάνεια, αξιοπρόσεκτη πορεία, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Αποκλεισμός. Και αυτός ήρθε σε σημείο του Τσάμπιονς Λιγκ που υπενθύμισε σε όλους στην Άρσεναλ ότι την πιο κρίσιμη στιγμή, τα τελευταία χρόνια, το βήμα που χρειάζεται και κρίνεται απαραίτητο για ν’ αλλάξει η ιστορία της ομάδας, δεν γίνεται.
08/05 @ 11:40
Ο Λουίς Ενρίκε πέταξε την «μπηχτή» του όταν άκουσε από ρεπόρτερ να του υπενθυμίζει πως η Παρί φέτος έφτασε στον τελικό του Champions League με νίκες κόντρα σε όλες τις αγγλικές ομάδες.
08/05 @ 11:34
Δείτε ποιες ομάδες θα είναι σίγουρα στη league phase του επόμενου Champions League μαζί με τον Ολυμπιακό.
08/05 @ 09:58
Οι Παριζιάνοι βγήκαν στους δρόμους για την πρόκριση της ομάδας του Λουίς Ενρίκε στον τελικό του Champions League για πρώτη φορά μετά το 2020.
BEST OF THEMASPORTS