Σπουδαίος Μίλερ, έσπευσε να παρηγορήσει τον Μπρούνο Φερνάντες μετά τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ

Σπουδαίος Μίλερ, έσπευσε να παρηγορήσει τον Μπρούνο Φερνάντες μετά τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ

Ο Τόμας Μίλερ έδειξε για μια ακόμη φορά το μεγαλείο του, καθώς μετά το σφύριγμα της λήξης στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Γιουνάιτεντ έσπευσε να παρηγορήσει τον Μπρούνο Φερνάντες για τον αποκλεισμό.

Η Μπάγερν έδωσε συνέχεια στο μυθικό σερί των αήττητων αγώνων του Champions League, καθώς μετά το 1-0 στο Μάντσεστερ απέναντι στη Γιουνάιτεντ το διεύρυνε στους 40 και πήρε την πρόκριση στη φάση των «16» του θεσμού.

Στην αντίπερα όχθη το ευρωπαϊκό ταξίδι των «κόκκινων διαβόλων» τερματίστηκε οριστικά, αφού η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου και δεν θα έχει πλέον υποχρεώσεις εκτός συνόρων.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης όπως ήταν φυσιολογικό, υπήρχε ένα τρομερό κοντράστ συναισθημάτων, με τους παίκτες της Μπάγερν να πανηγυρίζουν ακόμη μια πρόκριση και εκείνους της Γιουνάιτεντ να μην μπορούν να πιστέψουν την τραγική ευρωπαϊκή τους συγκομιδή.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο αρχηγός της ομάδας Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος ήταν απαρηγόρητος στο χορτάρι. Ωστόσο, αυτός που πήγε για να τον ηρεμήσει, δεν ήταν κάποιος συμπαίκτης του, αλλά ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος τον αγκάλιασε προσπαθώντας να απαλύνει τις «πληγές» του.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Δεν άντεξε με παίκτη λιγότερο η Τζένοα, την τιμώρησε η Αταλάντα με γκολ στο 90'+4'! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Δεν άντεξε με παίκτη λιγότερο η Τζένοα, την τιμώρησε η Αταλάντα με γκολ στο 90'+4'! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με γκολ του Ίσακ Χίεν στο 90'+4' η Αταλάντα έκαμψε την αντίσταση της Τζένοα (1-0), η οποία έπαιζε από το 3ο λεπτό με παίκτη λιγότερο, αλλά κατέρρευσε λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης!

BEST OF THEMASPORTS