Tι ισχύει για Μάθιους και Κυριακίδη

Tι ισχύει για Μάθιους και Κυριακίδη

Τα νεότερα για τον δεξιό μπακ και τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας.

Όπως ανέφερε το μέλος του μέλος του Γραφείου Τύπου της Ομόνοιας, Σάββας Σταύρου στην εκπομπή Total Green, «Αποφασίστηκε προς το παρόν να μην κάνει το χειρουργείο αλλά να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για να είναι έτοιμος να αγωνιστεί αν παραστεί η ανάγκη. Μόλις είναι εφικτό θα κάνει την επέμβαση. Για την ώρα είναι στη διάθεση της ομάδας».

Όσο αφορά τον Ουαλό μπακ ο οποίος τραυματίστηκε πίσω από το γόνατο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.Για την ώρα δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις για το αν θα προλάβει το ματς με την Καρμιώτισσα, όμως η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο επόμενο 24ωρο.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έριξε τριάρα στην ουραγό και πήρε «ανάσα» η Ραγιο Βαγεκάνο

Έριξε τριάρα στην ουραγό και πήρε «ανάσα» η Ραγιο Βαγεκάνο

Σε χαλαρούς ρυθμούς, η Ράγιο Βαγεκάνο νίκησε άνετα 3-0 την ουραγό Οβιέδο στο Βαγέκας σε εξ αναβολής ματς της 23ης αγωνιστικής της La Liga και ξέφυγε με +6 από τις θέσεις υποβιβασμού.