Καταιγιστική η Σίτι κόντρα στη Νιούκαστλ και τελικός με την Άρσεναλ για τον πρώτο τίτλο της σεζόν
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν χαρίστηκε στη ρεβάνς κόντρα στη Νιούκαστλ (3-1) και έκλεισε θέση στον τελικό του Λιγκ Καπ, εκεί όπου ήδη βρίσκεται η Άρσεναλ.




Μετά τα επεισόδια στου Ρέντη που προκάλεσαν την διακοπή του ντέρμπι, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για τα πρoημιτελικά του League Cup "Νίκος Σαμαράς", με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση το ντέρμπι «αιωνίων» για την 8η αγωνιστική της Volley League θα γίνει χωρίς κόσμο.
«Στο πλαίσιο της λήψης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά από τα πρόσφατα συμβάντα πράξεων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, της 8ης αγωνιστικής στη VolleyLeague Ανδρών, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοινώνει την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση πετοσφαίρισης, έπειτα από εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ), σε εφαρμογή του άρθρου 1, παρ. 3 του ν. 4326/2015».
sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις