Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, την επομένη της νίκης της ομάδας του επί του Εθνικού στο Δασάκι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μία σπουδαία νίκη για την Ανόρθωση. Η σημαντικότητα του αγώνα ήταν μεγάλη. Ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό των παικτών, κάτι που θέλαμε και φάνηκε μέσα από τα ποσταρίσματα. Οι λόγοι των ποσταρισμάτων ήταν συγκεκριμένοι. Είμαστε κοντά στην κορυφή, ενώ υπήρξαν και μαζικές απουσίες, επτά δεν είναι και λίγες. Θα μπορούσαν όσοι έλειψαν να αγωνιστιστούν στην αρχική ενδεκάδα. Παίξαμε σε μία δύσκολη έδρα με κακό αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι ξέφυγε μερικές φορές λόγω σκληρότητας, αφού ο αντίπαλος τα έδωσε όλα, όμως για εμάς είναι ένα ματς που τελείωσε και μας έκανε χαρούμενους μετά τη νίκη με σκόρερ τον Σέκου».

Για τον Γκασαμά: «Η δουλειά του παίκτη είναι να σκοράρει. Ο ποδοσφαιριστής έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Τον βολεύει να τροφοδοτείται σωστά, έτσι σκοράρει στην ομάδα. Μας ικανοποιεί η απόδοση του, το ξέραμε ότι δεν ήταν στο βαθμό ετοιμότητας που θέλαμε στην αρχή, όμως τον φέραμε στην ομάδα, διότι ξέραμε την ποιότητα του».

Για τις εκτός έδρας νίκες: «Έχουμε τους περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας, κάτι που θέλαμε να συμβεί από το ξεκίνημα της σεζόν. Πλέον, κοιτάμε να βελτιώσουμε το ρεκόρ μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μπορούμε να τα καταφέρουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας».

Για τον κόσμο: «Ήταν πάνω από 3000 φίλαθλοι μας. Όπως ο κόσμος έχει την απαίτηση να μην διαλέγουν οι παίκτες παιχνίδια, έτσι θέλουμε και ο κόσμος να μην διαλέγει σε ποια ματς θα γεμίζει το γήπεδο, επιθυμούμε να σταθεί δίπλα στους ποδοσφαριστές μας και στη δοκιμασία του κυπέλλου με αντίπαλο την ΕΝΑΔ».

Για τα αγωνιστικά: «Με την ΕΝΑΔ δεν πρόκειται να επιστρέψει κάνεις, ενώ με τον Οθέλλο, θα περιμένουμε τις τελευταίες προπονήσεις της εβδομάδας. Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου, στοχεύουμε να αγωνιστούμε στον τελικό. Αυτός είναι ο στόχος της Ανόρθωσης, καλούμαστε να είμαστε σοβαροί στον αγώνα. Είμαστε φαβορί στα χαρτιά, όμως πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».

Για τα παιχνίδια που θα απουσιάσουν οι Τεχέρα και Κάργας που συμπλήρωσαν κάρτες: «Δεν υπάρχει ενημέρωση σε ποιον αγώνα θα λείψουν».

Για τις ανανεώσεις των παικτών και του Πριέτο: «Πάνω σε αυτό το κομμάτι υπάρχουν οι αρμόδιοι, δεν μπορούμε να πούμε κάτι δημόσια».

Για το πρόγραμμα: «Δεν υπάρχουν παιχνίδια που τα κερδίζεις εύκολα στο πρωτάθλημα. Βλέπουμε κάθε αντίπαλο με σεβασμό και θέλουμε το ζητούμενο για να προχωράμε».

Για τις μεταγραφές: «Είναι σε διεργασίες οι άνθρωποι της ομάδας. Δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε κάτι τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αινιγματικό ποστάρισμα με... άρωμα Ανόρθωσης για Τσίκο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 09:47

Αινιγματικό ποστάρισμα με... άρωμα Ανόρθωσης για Τσίκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αινιγματικό μήνυμα στα social media από τον Τσίκο Μπάνζα...

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα-ThemaSports
18/05 @ 10:38

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της Ανόρθωσης για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, αλλά και για να περάσουν χωρίς συνέπειες τον σκόπελο των οικονομικών κριτηρίων που αποτελεί τεράστιο βραχνά για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 20:41

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Τσίκο Μπάνζα, με την οποία εύχεται χρόνια πολλά στον Έντσον Σίλβα.

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!   -ThemaSports
17/05 @ 18:12

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!

Οι παλαμαίχοι παίκτες του ΘΟΪ Αυγόρου πρόσφεραν το ποσό των 1000 ευρώ για οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»-ThemaSports
17/05 @ 14:52

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»

Ανακοίνωση από το ΔΣ του συλλόγου της Ανόρθωσης για την εξόφληση του ποσού της κτηματικής για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπάρχει ελπίδα; -ThemaSports
17/05 @ 13:23

Υπάρχει ελπίδα;

Η αισιοδοξία της περασμένης εβδομάδας, έχει δώσει την θέση της στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ανόρθωσης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ