Καλεσμένος στην εκπομπή GOAL N ROLL, ήταν ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την συνάντηση με Μιλόγεβιτς: «Μου ζήτησε συνάντηση ο ίδιος, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό. Συναντηθήκαμε την Κυριακή και μου είπε πως θα παραιτηθεί από το πόστο του προπονητή. Η δική μου αντίδραση ήταν κάθετη, του είπα ότι διαφωνώ.»

«Ο ίδιος είπε ότι η ομάδα χρειαζόταν ένα σοκ και δεν μπορούσε να προσφέρει κάτι περισσότερο.»

Αν θεωρεί ότι ήταν καλός ο προγραμματισμός του καλοκαιριού: «Η ομάδα είναι στελεχωμένη αρκετά καλά. Τώρα αν υπάρχουν κάποια κενά, αλίμονο. Θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να πάει πιο ψηλά. Τώρα αν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές τον Γενάρη, σίγουρα θα πρέπει να δούμε κι εμείς τι θα κάνουμε».

Για τους Πίττα, Ρομπέρζ και Γιοβάνοβιτς: «Θεωρώ ότι τα κενά των Ρομπέρζ και Γιοβάνοβιτς έχουν καλυφθεί πλήρως. Αυτό που φαίνεται και από τα στατιστικά είναι ότι μας λείπει το εύκολο γκολ, κάτι που το είχε ο Πίττας.»

Για τον Ντιρκ Κάιτ που ακούστηκε νωρίτερα σήμερα για τον Απόλλωνα: «Το όνομα αυτό το άκουσα πρώτη φορά όταν ερχόμουν στο στούντιο για την εκπομπή. Δεν ισχύει η περίπτωση του.»

Για τον Βάιντσιρλ: «Δεν ήταν ποτέ συμφωνημένος. Κάναμε μια τηλεδιάσκεψη μαζί του, πήγε πάρα πολύ καλά. 48 ώρες μετά μου έστειλε μήνυμα ότι δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει μια ομάδα στα μέσα της σεζό και μας είπε αν το καλοκαίρι ψάχνουμε για προπονητή, μας είπε να μιλήσουμε μαζί του».

Αν συνεχίζει να έχει σχέση με τα του Απόλλωνα ο Κονναφής: «Και μετά που θα φύγω και εγώ από τον Απόλλωνα θα αιωρείται το όνομα του Πέτρου στον Απόλλωνα. Όταν δεν πάει καλά η ομάδα, εμφανίζεται το όνομα του Πέτρου. ‘Ηταν, είναι και θα παραμείνει φίλος μου. Αν εγώ σαν πρόεδρος τον συμβουλεύομαι για κάποια θέματα, είναι δικαίωμα μου και θα το κάνω όποτε θέλω. Όμως στον προγραμματισμό και στο θέμα προπονητή, να ρωτήστε όποιο θέλετε στον Κολόσσι αν παίρνει αποφάσεις ο Πέτρος, ρωτάτε τον νυν τεχνικό διευθυντή αν εμπλέκεται ο Πέτρος».

Για τον Μάκη Παπαϊωάννου: «Μέχρι και σήμερα είμαι πολύ ευχαριστημένος, όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε τη σούμα».

Αν υπάρχουν παίκτες προσωπικότητες στην ομάδα: «Την απάντηση αυτή οι μόνοι που μπορούν να τη δώσουν είναι οι παίκτες μέσα στο γήπεδο».

Για τον νέο προπονητή: «Δεν πλησιάζει η ώρα για τον νέο προπονητή. Θέλουμε τον χρόνο για να αποφασίσουμε. Θα πάρουμε όσο χρόνο χρειαστεί. Δεν είναι εύκολο να βρεις προπονητή. Είμαστε σε καλά χέρια αυτά του Άγγελου Τσολάκη και μέχρι να βρούμε τον νέο προπονητή, θα είμαστε σε καλά χέρια. 

Για τον νέο προπονητή και αυτά που θα ψάξει: «Να θέλει να έρθει στον Απόλλωνα. Αυτό που ψάχνουμε είναι ένας καλός προπονητής. Αν είναι Γάλλος, Γερμανός ή κάτι άλλο δεν παίζει ρόλο. Ένας καλός προπονητής είναι αυτός που μπορεί να βγάλει το 100% από τους ποδοσφαιριστές του».

Αν έμεινε πίσω στον τρόπο λειτουργίας του ο Απόλλωνας: «Όχι δεν το θεωρώ παρόλο που υπάρχουν πάντοτε περιθώρια βελτίωσης»

Για το φετινό μπάτζετ του Απόλλωνα: «Είναι μειωμένο σε σχέση με πέρσι».

Για τον ο Χαμάς: «Βλέπουμε την αποθεραπεία του και μετά θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2024 και κάναμε μια συζήτηση για ανανέωση το καλοκαίρι, όσο ήταν τραυματίας, αλλά δεν αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωση μας.»

Για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή: «Δεδομένο ότι μας ενδιαφέρει ο Κύπριος ποδοσφαιριστής. Εαν δεν βγήκαν από τις ακαδημίες μας είναι ένα θέμα γιατί οι ακαδημίες του Απόλλωνα δεν ήταν κάτω από την εταιρία του Απόλλωνα. Τώρα έχουν ενταχθεί σε εμάς. Έχει μπει ένα πλάνο, θέλουμε να πετύχουμε, θέλουμε να επενδύσουμε και θα το κάνουμε. Ο Απόλλωνας κάθε χρόνο έφερνε κύπριους ποδοσφαιριστές. Μαλεκκίδης, Φυλιώτης, ο Άδωνη, ο Δημητρίου».

Αν είχε πλησιάσει τον Απόλλωνα ο επενδυτής του Άρη: «Όχι. Είναι φίλος μου, ήρθε σε κάποια παιχνίδια του Απόλλωνα όμως η απόφαση του ήταν να πάει στον Άρη. Αν ήθελε να έρθει, θα στεκόμουν εγώ εμπόδιο;».

Για την παραίτηση που είχε καταθέσει: «Όταν παραιτήθηκα πέρσι τον Φλεβάρη, δεν μπλόφαρα. Και σήμερα αν υπάρχει κάποιος σοβαρός επενδυτής, η πόρτα είναι ανοιχτή»

Αν υπήρξε ενδιαφέρον από υποψήφιους επενδυτές: «Υπήρχε ενδιαφέρον από 1-2 άτομα και όταν είδαν κάποια πράγματα, απέσυραν το ενδιαφέρον. Έχουμε αναθέσει σε μια εταιρεία στο εξωτερικό και όποιος σοβαρός ενδιαφερόμενος θέλει να έρθει κοντά πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας για να τον φέρουμε σε επαφή με αυτή την εταιρεία».

Για το οικονομικό: «Μετά από δέκα συνεχόμενες παρουσίες στην Ευρώπη, σίγουρα η φετινή απουσία μας μας στοίχισε. Φέτος όμως είναι και η χρονιά που υπήρξαν οικονομικά οφέλη για μεταγραφές. Τα νούμερα δείχνουν ότι πρωτοπορούμε με τα εισοδήματα που ήρθαν στην ομάδα τα τελευταία 4-5 χρόνια από πωλήσεις παικτών. Η χρονιά θα βγει κανονικά, μπορεί με κάποιες καθυστερήσεις ημερών, όμως θα βγει».

Για την αύξηση των οπαδών: «Βάσει μελέτης ο Απόλλωνας έχει την πιο μεγάλη αύξηση οπαδών τα τελευταία δέκα χρόνια, κοντά στο 4%. Το brand name του Απόλλωνα έχει βελτιωθεί. Σίγουρα οι χορηγοί βλέπουν με πολύ διαφορετικό μάτι τον Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια».

Αν θα έχει έλλειμα φέτος ο Απόλλωνας: «Σίγουρα θα έχουμε έλλειμα».

Αν υπάρχουν οφειλές σε κάποιους παίκτες: «Υπάρχουν διαφορές με κάποιους παίκτες που είμαστε δικαστικώς όμως πιστεύω ότι θα τακτοποιήσουμε κι αυτές τις υποθέσεις, όπως κάναμε και στο παρελθόν».

Για τους στόχους του Απόλλωνα: «Τώρα είμαστε αρκετά μακριά να μιλάμε για πρωτάθλημα. Θεωρώ ρεαλιστικά ότι θα μπορούμε να διεκδικήσουμε θέση στην Ευρώπη και το κύπελλο».

Για το μεγαλύτερο του λάθος: «Νομίζω ότι έχω κάνει αρκετά λάθη. Νομίζω όταν κάποιος κρίνει αυτήν την πορεία σχεδόν 12 χρόνων και βάλει τους αριθμούς κάτω, τα θετικά είναι πολύ περισσότερα από τα αρνητικά».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!-ThemaSports
08/05 @ 11:58

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Xάκεν, Μάρτιν Έρικσον, μίλησε στο FotbollDirekt και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ-ThemaSports
08/05 @ 11:15

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ

Έρχονται εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν στον Απόλλωνα.

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες-ThemaSports
08/05 @ 10:24

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες

Σήμερα επιστρέφει από τις διακοπές του ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, λογικά αύριο θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους συνεργάτες του. Για να τους γνωστοποιήσει και τις αποφάσεις που έχει λάβει για το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν κυρίως…

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ / ΑΡΤΕΑΝ-ThemaSports
08/05 @ 10:16

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ / ΑΡΤΕΑΝ

Ο Αντρέι Αρτεάν ήρθε στον Απόλλωνα τον περασμένο Ιανουάριο και διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2025.

«Χάκκαραν» Κονναφή...-ThemaSports
07/05 @ 16:51

«Χάκκαραν» Κονναφή...

Fake είναι ο λογαριασμός που παρουσιάστηκε ότι ανήκει στον Πέτρο Κονναφή και προέβη σε σχόλιο κάτω από ρεπορτάζ του Απόλλωνα (της ιστοσελίδας μας για το μέλλον του Ματσίν) σε ομαδικό γκρουπ.

«Κρέμονται» από το στόμα του Κίρζη… -ThemaSports
07/05 @ 08:09

«Κρέμονται» από το στόμα του Κίρζη…

Λίγο – πολύ έχει βγει προς τα έξω, πως σκέφτονται να πορευθούν στον Απόλλωνα στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ειδικά στο κεφάλαιο που αφορά τον άνθρωπο που θα έχει τα τεχνικά γκέμια στο Κολόσσι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ