Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για Άρη επί της Ομόνοιας, τρίποντο και για Λακατάμια FC

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για Άρη επί της Ομόνοιας, τρίποντο και για Λακατάμια FC

Με δύο αναμετρήσεις άνοιξε σήμερα (10/12) το πρωί, η αυλαία της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γυναικών.

Στο κοινοτικό γήπεδο Ψευδά, ο Άρης πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ομόνοιας με 0-1, με τέρμα της Λουκρητίας Χρυσοστόμου στο 84΄.

Με αυτή τη νίκη, η Λεμεσιανή ομάδα ανεβαίνει στους 21 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση, ενώ το «τριφύλλι» που βρίσκεται στην 4η θέση, παραμένει στους 10 βαθμούς.

Στο άλλο πρωινό παιχνίδι, η Λακατάμια FC κέρδισε στο γήπεδο Αναγυιών-Δευτεράς την ΑΕΖ Χρυσομηλιά με 3-0, με γκολ των Μπερμούδες (36΄), Ντουάρτε (56΄) και Σοφοκλέους (60΄).

Η Λακατάμια FC είναι στην 5η θέση με 6 βαθμούς πλέον, ενώ η ΑΕΖ Χρυσομηλιά στην τελευταία χωρίς πόντο.

Η 9η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα, με το ντέρμπι Λευκοθέα Λατσιών-Απόλλων Ladies που θα ξεκινήσει στις 14:30.

* Φωτογραφία από ginekio.com

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τέμπη: Συγγενείς ζητούν εργαστήρια του εξωτερικού για τις εκταφές - Μετωπική σύγκρουση με τις δικαστικές Αρχές

Τέμπη: Συγγενείς ζητούν εργαστήρια του εξωτερικού για τις εκταφές - Μετωπική σύγκρουση με τις δικαστικές Αρχές

Σε Γόρδιο δεσμό εξελίσσεται για άλλη μια φορά το ζήτημα της εκταφής των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, με τις οικογένειες να βρίσκονται σε μετωπική σύγκρουση με τις δικαστικές Αρχές.