Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως (σχεδόν) κάθε Κυριακή, έτσι και σήμερα το ποδοσφαιρικό μενού είναι ιδιαίτερα πλούσιο και σίγουρα αρκετά ενδιαφέρον.

Αρχίζοντας από τα δικά μας, ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική του Κυπρικού Πρωταθλήματος με τρία πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Εκτός έδρας αποστολές για Ανόρθωση, Πάφο και Ομόνοια κόντρα σε Εθνικό Άχνας, Καρμιώτισσα και Νέα Σαλαμίνα αντίστοιχα.

Ντέρμπι έχουμε στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Τότεναμ να υποδέχεται την Νιουκάστλ και στο Καμπιονάτο ανάμεσα σε Ρόμα και Φιορεντίνα.

Ματσάρα και στην Μπουντεσλίγκα ανάμεσα σε Στουτγκάρδη και Λεβερκούζεν.

Τα ντέρμπι δεν σταματάνε εδώ γιατί τέτοιο έχουμε και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την εκπληκτική Χιρόνα. Ναι καλά διαβάσατε. Οι φιλοξενούμενοι μοιράζονται την πρωτιά μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης και οι «Μπλαουγκράνα» ακολουθούν με τέσσερις βαθμούς λιγότερους…

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:                

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ (17:00)

Ανώτερη και σαφώς ποιοτικότερη η φετινή Ανόρθωση από τον Εθνικό. Πραγματοποίησε εντυπωσιακό πρώτο γύρο η «Κυρία» που θέλει να έχει και συνέχεια. Στο τελευταίο ντέρμπι εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την ΑΕΚ και θέλει απόψε οπωσδήποτε να αποδράσει με το διπλό στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι, βρίσκονται και αυτή σε καλή κατάσταση και δείχνουν ικανοί να κρατηθούν στην κατηγορία που είναι και ο πρωταρχικός τους στόχος. Στο τελευταίο παιχνίδι, εξήλθαν ισόπαλοι 2-2 εντός έδρας με τον Απόλλωνα και αυτό το αποτέλεσμα τυχαίο δεν ήταν. Στο 1.80 το διπλό της «Κυρίας» που είναι σχετικά καλή τιμή με βάση τα δεδομένα του ματς. Για όσους προβλέπουν έκπληξη, το (1Χ) Διπλή Ευκαιρία πληρώνει 2.05. Λέτε η ομάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο να μπει δυνατά στο ματς και να κερδίσει από το ημίχρονο; Το 2/2 (Ημίχρονο-Τελικό) προσφέρεται στο 2.65. Το διπλό της Ανόρθωσης σε συνδυασμό με το over 1,5 γκολ στον αγώνα, έχει απόδοση 2.10. Το (1Χ) Διπλή Ευκαιρία σε συνδυασμό με το under 3,5 γκολ στο παιχνίδι, προσφέρεται στο 2.70.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ-ΠΑΦΟΣ (18:00)

Φουλ… για 6η σερί νίκη η Πάφος που φέτος παρουσιάζεται πολύ πιο έμπειρη και ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Οι Παφίτες βγάζουν σοβαρότητα μέσα στο παιχνίδι τους και κυρίως δείχνουν χαρακτήρα. Παίζουν εκτός με την Καρμιώτισσα, αλλά μην ξεχνάμε ότι και οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στο Παφιακό και αυτό είναι ακόμα ένα υπέρ της Πάφου. 1.25 το διπλό και εάν έρθει από το πρώτο ημίχρονο (2/2) Ημίχρονο-Τελικό, τότε η τιμή ανεβαίνει στο 1.83. Η νίκη της Πάφου με δύο γκολ διαφορά (-1 χάντικαπ), πληρώνει 1.83 και με τρία γκολ (-2 χάντικαπ) 3.05. Το να κερδίσει η Πάφος, χωρίς να δεχθεί γκολ, έχει απόδοση 2.07!

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΟΜΟΝΟΙΑ (19:00)

Δύσκολη έξοδος και για την Ομόνοια που θέλει να αυξήσει το νικηφόρο σερί της, στην προσπάθεια που κάνει για διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Οι «Ερυθρόλευκοι» πήραν ένα βαθμό στα τελευταίο δύο παιχνίδια, αλλά σε γενικές γραμμές η παρουσία τους στο πρωτάθλημα είναι πολύ καλή και δείχνουν ότι θα παλέψουν ακόμα και για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Για να πετύχουν όμως αυτό τον στόχο, θα πρέπει και σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως το αποψινό να παίρνουν βαθμό ή βαθμούς. Σε τιμές φαβορί το διπλό των «πρασίνων», γύρω στο 1.90. Ο άσσος πληρώνει 3.85 και η ισοπαλία 3.70. Στα γκολ… φαβορί το over 2,5 σε τιμές κοντά στο 1.80 και το αντίστοιχο under στο 1.95. Για αποτέλεσμα ημιχρόνου έχουμε τις εξής αποδόσεις: 4.15, 2.18, 2.50 για το (1Χ2). Το (G/G) προσφέρεται στο 1.70 και σε συνδυασμό με το over 2.5 γκολ στο ματς, τότε η τιμή ανεβαίνει στο 2.10. Το διπλό της ομάδας του Σοφρώνη Αυγουστή σε συνδυασμό με το under 4,5 γκολ στο παιχνίδι, έχει απόδοση 2.20.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (18:30)

Aαναγεννημένες και ικανές για το καλύτερο, παρουσιάζονται τη φετινή χρονιά οι δύο ομάδες. Βρίσκονται στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας, παίζοντας και κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό το μεταξύ τους παιχνίδι, επειδή πολύ απλά έχουν και κοινούς στόχους. Ελαφρύ φαβορί η Τότεναμ, κυρίως λόγω έδρας, με τον άσσο της να πληρώνει 2.39. Το διπλό ανεβαίνει μέχρι και το 2.75. Η ισοπαλία κυμαίνεται σε τιμές κοντά στο 3.69. Το over 2,5 γκολ στο παιχνίδι, πληρώνει 1.50 και το 3,5 2.22. Το αμφίσκορο προσφέρεται στο 1.42. Η επιλογή DNB για τον άσσο, βρίσκεται στο 1.71 και για το διπλό στο 1.94. Η επιλογή των 2-3 γκολ στο ντέρμπι, πληρώνει 1.96 και το 4-6 2.21. Το να σκοράρει πρώτη η Τότεναμ, έχει τιμή 1.85 και η Νιουκάστλ 1.94. Το (G/G) σε συνδυασμό με τον άσσο έχει απόδοση 3.69 και το διπλό 4.21! Ο άσσος σε συνδυασμό τα δύο μέχρι τα πέντε γκολ στο παιχνίδι, πληρώνει 2.58 και το διπλό 2.96!

ΡΟΜΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (21:45)

Αν και ξεκίνησαν μουδιασμένα τη φετινή χρονιά, οι δύο ομάδες παρουσιάζονται ανεβασμένες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ανέβηκαν μάλιστα και στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Για διεκδίκηση του πρωταθλήματος είναι δύσκολο να το πετύχουν, αλλά θα παλέψουν για είσοδο στην πρώτη τετράδα. Έχουν μόλις ένα βαθμό διαφορά και από εδώ μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί την σημαντικότητα του αγώνα. Στα υπέρ της Ρόμα είναι ότι δεν είχε μεσοβδόμαδα αγώνα Κυπέλλου όπως την Φιορεντίνα και αυτό ίσως να παίξει τον ρόλο του στην έκβαση του ματς. Στο 2.05 ο άσσος σε τιμές φαβορί. Το διπλό ανεβαίνει μέχρι και το 3.72 και η ισοπαλία στο 3.22. Αρκετά υψηλή τιμή και το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία που πληρώνει 1.73. Το (G/G) προσφέρεται στο 1.93 και το (N/G) στο 1.88. Η επιλογή των 2-3 γκολ στο παιχνίδι φαντάζει καλό σημείο και βρίσκεται στο 1.78. Στα γκολ.. φαβορί το under 2,5 με απόδοση 1.69 και το over 2,5 2.14.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (16:30)

Τρελαίνουν κόσμο και οι δύο ομάδες φέτος στην Μπουντεσλίγκα. Δείχνουν μάλιστα ικανές να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα μαζί με την Μπάγερν Μονάχου που και φέτος παραμένει φαβορί, αλλά φαίνεται ότι δεν θα είναι ούτε και φέτος εύκολο το έργο της. Ισοζυγισμένο το σετ αποδόσεων, με ελαφρύ φαβορί το διπλό της Λεβερκούζεν: 2.77, 3.69, 2.32 για το (1Χ2). Μιλάμε για επιθετικές ομάδες και το over 2,5 γκολ στο ντέρμπι, πληρώνει 1.53 και το over 3,5 2.30. H επιλογή DNB για τον άσσο, πληρώνει 2.00 και για το διπλό 1.67. Ο άσσος σε συνδυασμό με το over 1,5 γκολ, προσφέρεται στο 3.33 και το διπλό στο 2.51. Το αμφίσκορο με τη νίκη της Στουργκάρδης, έχει απόδοση 4.27 και το διπλό 3.66 στην «ΒοοkieCo».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΧΙΡΟΝΑ (22:00)

Μιλάμε για σούπερ ντέρμπι. Ναι καλά διαβάσατε. Οι φιλοξενούμενοι είναι πρωτοπόροι στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, έχοντας τέσσερις βαθμούς διαφορά από την Μπαρτσελόνα που ακολουθεί. Ότι και να πούμε είναι λίγο, πολύ λίγο για την φετινή Χιρόνα που ζει το δικό της παραμύθι στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Σίγουρα η «Μπάρτσα» είναι το φαβορί στο αποψινό ντέρμπι, με 1.51 για τον άσσο κόντρα στην φετινή Χιρόνα. Το διπλό βρίσκεται στο 5.29 και η ισοπαλία στο 4.57. Ο άσσος σε συνδυασμό με το under 4,5 γκολ στο ντέρμπι, πληρώνει 1.97 και το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία με αυτά τα… γκολ 2.73. Το 1-2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, προσφέρεται στο 1.55. Το (Χ-1) Ημίχρονο-Τελικό, έχει απόδοση 4.53.

 

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Αιώνιο» ντέρμπι για την Ευρώπη!-ThemaSports
19/05 @ 12:48

«Αιώνιο» ντέρμπι για την Ευρώπη!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Ομόνοια ή Πάφος; Το Κύπελλο είναι μόνο για έναν!-ThemaSports
18/05 @ 12:45

Ομόνοια ή Πάφος; Το Κύπελλο είναι μόνο για έναν!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Θα το σηκώσει ο ΠΑΟΚ ή θα κάνει back 2 back η ΑΕΚ; Ο τίτλος θα κριθεί στο... νήμα!-ThemaSports
19/05 @ 13:01

Θα το σηκώσει ο ΠΑΟΚ ή θα κάνει back 2 back η ΑΕΚ; Ο τίτλος θα κριθεί στο... νήμα!

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία.  www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Ντέρμπι αιωνίων και… Ευρώπης με σούπερ προσφορά της In2Bet!-ThemaSports
19/05 @ 11:59

Ντέρμπι αιωνίων και… Ευρώπης με σούπερ προσφορά της In2Bet!

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία.  www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Ο τελικός Κυπέλλου Κύπρου στην In2bet με μοναδική προσφορά!-ThemaSports
18/05 @ 11:58

Ο τελικός Κυπέλλου Κύπρου στην In2bet με μοναδική προσφορά!

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία.  www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Πώς θα φτάσει η Φιορεντίνα στον ευρωπαϊκό τελικό με τον Ολυμπιακό;-ThemaSports
17/05 @ 12:47

Πώς θα φτάσει η Φιορεντίνα στον ευρωπαϊκό τελικό με τον Ολυμπιακό;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ