Έξαλλος ο Εργκίν Αταμάν στην press conference μετά από το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφορικά με μια πληροφορία που καταγράφηκε έξω από την Πρεσβεία της Τουρκίας.
Πιο εκνευρισμένος από ποτέ (όσο εργάζεται στην Ελλάδα) εμφανίστηκε ο Εργκίν Αταμάν στην Αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, μετά από το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όχι για το αποτέλεσμα ή την εικόνα της ομάδας του, αλλά για μια πληροφορία που διέρρευσε από τη συνάντηση που είχε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το απόγευμα, στην Πρεσβεία της Τουρκίας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:
"Πριν μιλήσω για τον αγώνα, θέλω να ξεκαθαρίσω μια κατάσταση που είναι πολύ σημαντική για μένα. Όπως ξέρετε, σήμερα επισκέφτηκα τον κ. Ερντογάν, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον κ. Μητσοτάκη.
Ήμασταν μαζί για σχεδόν μισή ώρα, όπου μιλήσαμε. Κάποιος στην Ελλάδα, κάποιος από τους φίλους σας, είπε μαλακ***. Μία μαλ*** είδηση. Ότι με ρώτησε (ο Ερντογάν) γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό AKTOR και του είπα "ότι ήρθα για να κερδίσω τη Φενέρμπαχτσε". Είναι εντελώς μαλ*** αυτό!
Μιλήσαμε απλά για τη φιλία ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους. Μιλήσαμε για την αθλητική κουλτούρα στην Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους μας. Δεν μιλήσαμε καθόλου για τη Φενέρμπαχτσε! Αυτό είναι ξεκάθαρο.
Θα κινηθώ νομικά εναντίον όποιου δημοσιογράφου και εφημερίδας το έγραψε αυτό! Είναι εντελώς μαλ***. Θέλω να το ξεκαθαρίσω".
Λάβαμε μηνύματα τις τελευταίες μια-δυο μέρες, ότι παίζει το ενδεχόμενο ο Κώστας Χριστοδούλου – Καραβίδας, να αναλάβει υπεύθυνο πόστο στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ το προσεχές Καλοκαίρι. Στο σενάριο που κυκλοφόρησε, «μπλέχθηκε» και το όνομα του Κώστα Σακκά, ότι θα έχει ρόλο σκάουτερ…
Έχοντας τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησής του με την Παρί, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε νίκη-δήλωση με 90-73 και συνεχίζει ακάθεκτος στην κορυφή της Ευρωλίγκας!