Τα έσπασε με Τσάβι ο Τόρες, φευγάτος από την Μπαρτσελόνα!

Τα έσπασε με Τσάβι ο Τόρες, φευγάτος από την Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με την diarioas, η Μπαρτσελόνα ίσως χάσει τον Φεράν Τόρες, μιας και οι εκπρόσωποί του τα χάλασαν με τον Τσάβι.

Μολονότι έχει αρκετά χρόνια ακόμα συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, ο Φεράν Τόρες ίσως αποχωρήσει πρόωρα. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “AS”, το τμήμα μάνατζερ του Ισπανού διεθνή εξτρέμ δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Τσάβι!

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι πρόπερσι παρακαλούσε τους «πολίτες» να τον παραχωρήσουν στους «μπλαουγκράνα». Ενώ πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει συθέμελα. Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή τα έσπασαν με τον Καταλανό τεχνικό και το μέλλον του στη Βαρκελώνη μόνο σίγουρο δεν θεωρείται.

Η έλευση του Ρόκε στην Μπαρτσελόνα αλλάζει πολλά

Συν τοις άλλοις, η επικείμενη ενσωμάτωση του Βίτορ Ρόκε στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα θα αλλάξει άρδην την κατάσταση. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο νεαρός Βραζιλιάνος επιθετικός της Ατλέτικο Παραναένσε θα δυσχεράνει το μέλλον του Φεράν Τόρες. Όλα αυτά θα πάρουν πιο επίσημες διαστάσεις εάν δούμε τον Ρόκε να φορά τα «μπλαουγκράνα». Κι αμέσως μετά θα διαλευκανθεί και η υπόθεση του Τόρες.

Φέτος ο 23χρονος άσος μετρά 19 εμφανίσεις με την Μπάρτσα με πέντε γκολ και δυο ασίστ. Μονάχα σε τρία ματς ο Τσάβι τον έχει αφήσει σε όλο το 90λεπτο να αγωνιστεί. Ένα στο Champions League με τη Σαχτάρ και άλλα δυο στο πρωτάθλημα με Γρανάδα κι Αθλέτικ Μπιλμπάο. Όλα εντός έδρας.

 
Sportsking.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ξανά με Σαλάχ, η απόλυτη Αίγυπτος πέρασε στα νοκ-άουτ του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

Ξανά με Σαλάχ, η απόλυτη Αίγυπτος πέρασε στα νοκ-άουτ του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

Κάνοντας το 2x2 με μεγάλη δυσκολία και με «δράστη» κόντρα στη Νότια Αφρική τον Μο Σαλάχ (1-0), η Αίγυπτος πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Έγινε του... VAR στο φινάλε κάθε ημιχρόνου.