Ομόνοια: Δεδομένο ότι θα γίνει…

Ομόνοια: Δεδομένο ότι θα γίνει…

Με τραυματίες Φαμπιάνο-Κυριακίδη και τον Ουζόχο στο Κόπα Άφρικα, είναι δεδομένο ότι η Ομόνοια θα προχωρήσει σε προσθήκη τερματοφύλακα ενόψει Ιανουαρίου.

Για τον Βραζιλιάνο βρίσκονται σε στάση αναμονής, καθώς περιμένουν τις εξετάσεις για να δούνε την σοβαρότητα του τραυματισμού του και για πόσο θα απουσιάσει.

Ο Ουζόχο θα απουσιάζει τον Ιανουάριο καθώς πιθανότατα θα βρίσκεται στις κλήσεις της Εθνικής Νιγηρίας, για το Κόπα Άφρικα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τρομερές στιγμές στη Νέα Φιλαδέλφεια: Κόσμος και… Ράγιο αποθέωσαν την ΑΕΚ για τη συγκλονιστική προσπάθεια!

Τρομερές στιγμές στη Νέα Φιλαδέλφεια: Κόσμος και… Ράγιο αποθέωσαν την ΑΕΚ για τη συγκλονιστική προσπάθεια!

Παρά τον αποκλεισμό, η Νέα Φιλαδέλφεια σηκώθηκε όρθια και αποθέωσε την ΑΕΚ για τη συγκινητική της προσπάθεια, σε μια στιγμή που ξεπέρασε το αποτέλεσμα.