Πόλυς Χαραλάμπους

Βγήκε επίσημα το διαζύγιο χθες μεταξύ του Απόλλωνα και του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Έκανε και μια δήλωση ο Σέρβος τεχνικός, που δεν την λες τυπική.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Χαρακτηριστικά, τόνισε μεταξύ άλλων ο Σέρβος τεχνικός, πως, «δυστυχώς η σκληρή δουλειά που κάναμε εγώ και οι συνεργάτες μου μαζί με τους ποδοσφαιριστές δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα στα οποία στοχεύσαμε», επισημαίνοντας παράλληλα, πως «είχα άλλη επιλογή, από το να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί».

Πολύ αξιοπρεπής τοποθέτηση από τον πρώην προπονητή του Απόλλωνα. Για τα υπόλοιπα που τον επηρέασαν και προφανώς δεν μπορούσε να… πάει παρακάτω η επαγγελματική του σχέση με την ομάδα, τα είχε πει στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από την Ανόρθωση.

Και μια ακόμα σημαντική λεπτομέρεια… Πριν 7 μήνες, όταν του πρότεινε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, να επεκταθεί το συμβόλαιο του, απάντησε αρνητικά. Αν και δεν βγήκε να πει οτιδήποτε δημόσια, τότε εκείνο που τον οδήγησε στο «όχι», ήταν τα οικονομικά προβλήματα που υπήρχαν (και υπάρχουν ακόμα) στην ομάδα της Λευκωσίας.

Περισσότερο τιμά τον οποιονδήποτε επαγγελματία, να είναι ειλικρινής, όταν νιώθει ότι το κλίμα και οι συνθήκες που επικρατούν σε μια ομάδα, δεν του επιτρέπουν να δουλεύει απρόσκοπτα για να υλοποιήσει τους στόχους της.

*Eίχε ασκηθεί κριτική στον Μιλόγεβιτς τον περασμένο Μάη, ότι ο λόγος που απάντησε αρνητικά στον Πετρίδη, ήταν γιατί θα πήγαινε στην Πάφο. Είχε γραφτεί ότι ήταν υποψήφιος. Τελικά δεν υπέγραψε ποτέ συμβόλαιο με την ομάδα των Λομάκιν και Ντουμπόφ.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης! -ThemaSports
29/04 @ 09:58

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης!

Κέρδισε για δεύτερη φορά τον ΑΠΟΕΛ του Ρικάρντο Σα Πίντο χθες η Ομόνοια, με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Οι στατιστικολόγοι, πήγαν πίσω 14 χρόνια, για να βρουν ότι οι πράσινοι, η προηγούμενη φορά που νίκησαν τρεις φορές σε αιώνιο ντέρμπι (στο πρωτάθλημα) ήταν την σεζόν 2009-10. Με τον «Σερ Τάκη» (Λεμονή) στην τεχνική ηγεσία…

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»-ThemaSports
29/04 @ 09:19

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»

Προκάλεσε απογοήτευση στην ΑΕΚ, το ότι δεν διατήρησαν το δικαίωμα να παίζουν για δυο αποτελέσματα στον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, στις 11 Μαίου.

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»! -ThemaSports
29/04 @ 08:52

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»!

Διέψευσε ξανά η Ανόρθωση, την συντριπτική πλειοψηφία της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης της νήσου! Η πρώτη φορά, ήταν πριν μερικές εβδομάδες, όταν πετύχαινε το διπλό επί του ΑΠΟΕΛ, μπροστά σε τρεις γεμάτες κερκίδες του ΓΣΠ, με οπαδούς των γηπεδούχων...

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι! -ThemaSports
28/04 @ 11:15

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι!

Δεν προλαβαίνει να «εισπράττει» μπράβο και συγχαρητήρια από την πατρίδα ο Ηλίας Χαραλάμπους. Για την μεγαλύτερη διάκριση στην προπονητική του καριέρα, καταφέρνοντας να οδηγήσει στην Στεάουα, μετά από 9 χρόνια, στην κορυφή του Ρουμανικού ποδοσφαίρου!

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...-ThemaSports
26/04 @ 09:10

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...

Καλογραμμένη ήταν η ομιλία του νέου προέδρου Κώστα Κωνσταντίνου, στην πρώτη του γνωριμία με τα μέλη του σωματείου, στη διάρκεια της ψεσινής συνέλευσης.

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται… -ThemaSports
25/04 @ 10:23

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται…

Οι κινητοποιήσεις των οργανωμένων οπαδών και όχι μόνο, αναμένεται να έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν προβλέπεται ότι θα προκύψουν ανεπιθύμητες καταστάσεις, σε σχέση με την έδρα της Κυρίας στην προσφυγιά. Αυτή είναι η δική μας εκτίμηση...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ