Πόλυς Χαραλάμπους

O παλαίμαχος άσος (πρόεδρος του ομίλου) Άγγελος Τσολάκης, χαρακτήρισε αντιεπαγγελματική την όλη στάση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Επειδή, όπως εξήγησε, μετά την Ανόρθωση είπε ότι δεν τα παρατάει, ενώ χθες τα παράτησε, παρά την προσπάθεια του πρόεδρου Νίκου Κίρζη, να αλλάξει γνώμη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μάλλον άλλη λέξη, ήθελε ή θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει ο Τσολάκης, ο οποίος προφανώς δεν καταλαβαίνει είναι ότι ένας προπονητής εκείνο που σκέφτεται παραπάνω είναι την επαγγελματική του οντότητα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, λίγο – πολύ είχε εξηγήσει μετά το ντέρμπι με την Ανόρθωση, ότι το ρόστερ της ομάδας είναι προβληματικό, ανεξαρτήτως αν πρόσεχε τις λέξεις που χρησιμοποιούσε.

Προφανώς ο Σέρβος τεχνικός, έχει αποφασίσει ότι δεν μπορεί να «σηκώσει» την ομάδα, με τους παίχτες που έχει στην διάθεση του. Ακόμα κι αν αποφάσιζε να πει «ναι» στην πίεση του προέδρου να μην αποχωρήσει, μετά από νέο αρνητικό αποτέλεσμα (με μικρομεσαία ομάδα) θα έτρωγε μπόλικη «πίεση» από τον κόσμο για να σηκωθεί να φύγει...

Καταλήγοντας, εμείς δεν θεωρούμε καθόλου αντι-επαγγελματική την στάση του Μιλόγεβιτς. Επειδή είναι περπατημένος στον χώρο, ξέρει πως όταν μια ομάδα δεν έχει πολλούς καλούς και ποιοτικούς παίχτες και μένει εκτός στόχων, τότε υπάρχει σοβαρό «κόστος» και στο δικό του επαγγελματικό προφίλ.

Η πικρή αλήθεια αγαπητέ Άγγελε Τσολάκη, είναι ότι για να αρμενίζει στραβά ο φετινός Απόλλωνας, ο βασικότερος λόγος, είναι ότι δεν έγινε σωστό χτίσιμο την καλοκαιρινή περίοδο.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης! -ThemaSports
29/04 @ 09:58

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης!

Κέρδισε για δεύτερη φορά τον ΑΠΟΕΛ του Ρικάρντο Σα Πίντο χθες η Ομόνοια, με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Οι στατιστικολόγοι, πήγαν πίσω 14 χρόνια, για να βρουν ότι οι πράσινοι, η προηγούμενη φορά που νίκησαν τρεις φορές σε αιώνιο ντέρμπι (στο πρωτάθλημα) ήταν την σεζόν 2009-10. Με τον «Σερ Τάκη» (Λεμονή) στην τεχνική ηγεσία…

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»-ThemaSports
29/04 @ 09:19

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»

Προκάλεσε απογοήτευση στην ΑΕΚ, το ότι δεν διατήρησαν το δικαίωμα να παίζουν για δυο αποτελέσματα στον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, στις 11 Μαίου.

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»! -ThemaSports
29/04 @ 08:52

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»!

Διέψευσε ξανά η Ανόρθωση, την συντριπτική πλειοψηφία της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης της νήσου! Η πρώτη φορά, ήταν πριν μερικές εβδομάδες, όταν πετύχαινε το διπλό επί του ΑΠΟΕΛ, μπροστά σε τρεις γεμάτες κερκίδες του ΓΣΠ, με οπαδούς των γηπεδούχων...

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι! -ThemaSports
28/04 @ 11:15

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι!

Δεν προλαβαίνει να «εισπράττει» μπράβο και συγχαρητήρια από την πατρίδα ο Ηλίας Χαραλάμπους. Για την μεγαλύτερη διάκριση στην προπονητική του καριέρα, καταφέρνοντας να οδηγήσει στην Στεάουα, μετά από 9 χρόνια, στην κορυφή του Ρουμανικού ποδοσφαίρου!

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...-ThemaSports
26/04 @ 09:10

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...

Καλογραμμένη ήταν η ομιλία του νέου προέδρου Κώστα Κωνσταντίνου, στην πρώτη του γνωριμία με τα μέλη του σωματείου, στη διάρκεια της ψεσινής συνέλευσης.

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται… -ThemaSports
25/04 @ 10:23

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται…

Οι κινητοποιήσεις των οργανωμένων οπαδών και όχι μόνο, αναμένεται να έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν προβλέπεται ότι θα προκύψουν ανεπιθύμητες καταστάσεις, σε σχέση με την έδρα της Κυρίας στην προσφυγιά. Αυτή είναι η δική μας εκτίμηση...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ