Themasports teamΣε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλές χαμένες ευκαιρίες, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο Περιστέρι για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι σε ματς με φάσεις εκατέρωθεν με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει σε αμφότερους πικρή γεύση στο φινάλε.
Το πρώτο δεκάλεπτο στο γήπεδο του Περιστερίου ήταν αναγνωριστικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα να απειλεί πρώτος στο 11'. Οι Ηπειρώτες είδαν τον Ριένστρα να γίνεται αποδέκτης της μπάλας εντός μεγάλης περιοχής, αλλά να σουτάρει ψηλά άουτ.
Δύο λεπτά αργότερα οι Γιαννιώτες με εξαιρετική αντεπίθεση απείλησαν εκ νέου. Ο Παμλίδης έκανε ωραίο κοντρόλ σε βαθιά μπαλιά του Σόρια, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 15' ο Ατρόμητος απάντησε στον ΠΑΣ με ωραίο σουτ του Βέργου, με τους Ηπειρώτες να αγγίζουν εκ νέου το γκολ στο 18' σε φάση που ξεκίνησε από λάθος πάσα του Ασεβέδο, ο προωθημένος Σόρια σούταρε με δύναμη από πλάγια θέση, άστοχα.
Στο 21' ο Κλέιμαν είπε «όχι» σε γύρισμα του Έντερ με τις χαμένες ευκαιρίες να συνεχίζονται. Στο 34' οι Ροσέρο-Μπάλαν συνεργάστηκαν, ο Παμλίδης βγήκε τετ-α-τετ με τον Τσιντώντα, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Ενώ στο 40' ήταν η σειρά του Ατρόμητου να απειλήσει.
Έπειτα από συρτό γύρισμα του Ρομπάιγ από τα δεξιά, ο Βέργος έκανε το πλασέ στην κίνηση από πολύ πλεονεκτική θέση, αλλά είδε τον Κλέιμαν να τους αρνείται το γκολ με εντυπωσιακή επέμβαση! Έτσι το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ σε ένα ματς με εξαιρετικό ρυθμό, φάσεις, αλλά του έλειπε το γκολ.
Με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά και στο 50' ο Κούεν με σουτ δοκίμασε να νικήσει τον Κλέιμαν χωρίς επιτυχία. Στο 54' τη σκυτάλη για τους Περιστεριώτες πήρε ο Αγκιμπού Καμαρά.
Ο Ατρόμητος κυριαρχούσε για να χάσει νέα διπλή ευκαιρία στο 59', με τον Κλέιμαν να βάζει διαδοχικά «στοπ» σε σουτ των Κούεν και Ρομπάιγ. Το 1-0 για τον Ατρόμητο «ψηνόταν» και εν τέλει έγινε στο 64'. Οι Περιστεριώτες ανταμείβονταν για την εικόνα που έβγαζαν στο γήπεδο στο δεύτερο 45λεπτο.
Ο Ατρόμητος έπαιρνε προβάδισμα με τον Ρομπάιγ. Ο Βέργος έκλεψε από τον Τσαούση και η μπάλα κατέληξε στον Ρομπάιγ, ο οποίος νίκησε σε τετ-α-τετ με τον Κλέιμαν για το 1-0. Το γκολ μέτρησε με δεδομένο πως ο Ρομπάιγ μπορεί να είναι σε θέση οφσάιντ, αλλά η μπάλα έφθασε στον σκόρερ από αντίπαλο.
Μετά το 1-0 ο Ατρόμητος έδωσε μπάλα και χώρο στον ΠΑΣ. Ο ρυθμός του ματς έπεσε, με τον Ατρόμητο στο 81' να φθάνει μία ανάσα από το 2-0, όπου μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του ΠΑΣ, ο Παντελάκης έσωσε την ομάδα του απομακρύνοντας πάνω στην γραμμή!
Και στο 83' τα δεδομένα του ματς άλλαξαν σε φάση που δεν «μύριζε» γκολ. Σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο ταχύτατος Λέο ανατράπηκε από τον Ντε Μποκ, με τον Πολυχρόνη να δίνει το πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Εραμούσπε και στο 87΄ισοφάρισε για τον ΠΑΣ που βάσει των ευκαιριών του πρώτου 45λεπτου δικαιούταν το γκολ.
Πλέον οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες σε ένα ματς με πολύ λεπτές ισορροπίες. Το 1-1 έμελλε να μην αλλάξει με τις δύο ομάδες να νιώθουν βάσει εικόνας με δεδομένο πως μοιράστηκαν επί της ουσίας από ένα 45λεπτο αδικημένες από το τελικό αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ, μάλιστα, να 'χει την τελευταία στιγμή με τον Γκάρο στο 90+3'.
Ατρόμητος (Ίλιτς, 4-2-3-1): Τσιντώτας – Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Κούντε, Έντερ (79' Έρλινγκμαρκ) - Ρομπάιγ (88' Γιουμπιτάνα), Κούεν (67' Ντιρκς), Καμαρά- Βέργος.
ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος, 4-2-3-1): Κλέιμαν – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης – Καραχάλιος, Ριένστρα (90+1' Τζίνο) - Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίμας (70' Γκάρο) – Μπάλαν (70' Λέο).
Διαιτητής: Φώτης Πολυχρόνης (ΕΠΣ Πιερίας)
Βοηθοί: Ιωάννης Μηνούδης (Πιερίας), Αθανάσιος Δέλλιος (Πέλλας)
4ος: Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτ/νιας)
VAR-AVAR: Κωνσταντίνος Πιερράκης (Αθηνών), Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας).
Κίτρινες κάρτες: 41' Ροσέρο, 66' Α. Καμαρα, 69' Παντελάκης, 73' Τζαβέλλας, 90+3' Βέργος
Πηγή: sdna.gr
Με τον Ανδρέα Τεττέη να έχει ασίστ και να είναι εκπληκτικός στο ντεμπούτο του, η Εθνική Ελλάδας επέστρεψε στις νίκες με το 3-2 κόντρα στη Σκωτία. Σκόρερ οι Μπακασέτας, Καρέτσας, Τζόλης, τρομερός ο Βλαχοδήμος!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/11 @ 23:08
Η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά για τους συλλόγους της Stoiximan Super League και για εμάς μία ευκαιρία για να ανατρέξουμε σε κάποια στατιστικά.
15/11 @ 22:35
Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντούσαν Κέρκεζ με συμβόλαιο για 1,5 χρόνο, με τον νέο τεχνικό της ομάδας να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις.
15/11 @ 14:13
Ολοκληρώθηκε και το κομμάτι των υπογραφών ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ντούσαν Κέρκεζ, με τον 49χρονο Βόσνιο να αποτελεί τον νέο προπονητή των «κυανόλευκων»!
15/11 @ 12:56
Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής και θα μεταδοθεί live streaming.
14/11 @ 20:43
Ντούσαν Κέρκεζ ο εκλεκτός για τον Ατρόμητο!
14/11 @ 19:15
Όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στη Σκωτία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
BEST OF THEMASPORTS