Οπαδός της Ναντ μαχαιρώθηκε θανάσιμα λίγο πριν από το παιχνίδι με τη Νις!

Οπαδός της Ναντ μαχαιρώθηκε θανάσιμα λίγο πριν από το παιχνίδι με τη Νις!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας οπαδός της Ναντ το Σάββατο (2/12) λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Νις, καθώς τον σκότωσαν μαχαιρώνοντάς τον θανάσιμο κοντά στο Μποζουάρ.

Η Ναντ έβαλε τέλος στο απίθανο σερί της Νις, επικρατώντας των Νικαιωτών με 1-0 στο Μποζουάρ για τη 14η αγωνιστική της Ligue 1.

Ωστόσο, η νίκη αυτή επισκιάστηκε, καθώς ο άτυχος άντρας της ομάδας βρήκε τραγικό θάνατο, αφού τον τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαίρι λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα κοντά στο γήπεδο.

Σύμφωνα, με όσα αναφέρουν τα γαλλικά μέσα ο 31χρονος έφερε μαχαιριές στην πλάτη. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του

 Sport24.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ρομάριο: Ο Bραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου που στα 60 του βγαίνει με φοιτήτριες μετά από τρία διαζύγια και έξι παιδιά

Ρομάριο: Ο Bραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου που στα 60 του βγαίνει με φοιτήτριες μετά από τρία διαζύγια και έξι παιδιά

Ένας θρύλος του ποδοσφαίρου, o Bραζιλιάνος Ρομάριο, γνωστός για την ερωτική του ζωή, έχοντας στο ενεργητικό του σχέσεις με φοιτήτριες σχεδόν 40 χρόνια νεότερές του, τρία διαζύγια και έξι παιδιά.