Η φάση του αγώνα δεν ήταν κάποια κλασική για την μία ή την άλλη ομάδα, αλλά αυτή του 11ου λεπτού, η οποία είχε κατάληξη να δέχονται από μια κόκκινη Τσίκο και Τόμοβιτς.
Αρχικά ο Ανγκολέζος σε τράβηγμα που δέχθηκε από τον Ντιουνκού, αντέδρασε σπρώχνοντάς τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Στην συνέχεια τα αίματα άναψαν και ο Τόμοβιτς πηγαίνοντας να ζητήσει τον λόγο από τον Τσίκο, του έδωσε την κουτουλιά.
Αμφότεροι είδαν από μια κόκκινη κάρτα και οι δύο ομάδες, έμειναν από πολύ νωρίς με 10.
Ο Τσίκο για το σπρώξιμο-κτύπημα στον Ντιουνκού θα αποβαλλόταν, αν ο Σέρβος αμυντικός της ΑΕΚ ήταν ποιο ψύχραιμος η ομάδα του θα αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 11ο λεπτό και θα είχε μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το «διπλό».
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Άκης Μάντζιος, για το αποψινό (19:00) παιχνίδι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Αυστρία, για τα προκριματικά του Mundial 2026:
Ο αγώνας της 13ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan μεταξύ της Πάφος F.C. και του Ακρίτα Χλώρακας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου αντί το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου που ήταν αρχικά ορισμένος.
Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκτελεστικός πρόεδρους του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ), Σπύρος Νεοφυτίδης.