Εβδομάδα εξελίξεων στον Ολυμπιακό αναμένεται να είναι αυτή μετά την αναμέτρηση των ερυθρολεύκων με τον Βόλο (3/12) για την 13η αγωνιστική Stoiximan Super League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η συντριβή από τη Φράιμπουργκ άναψε το φυτίλι των εξελίξεων στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται για αλλαγές μετά τον αγώνα με τον Βόλο που κλείνει τον 1ο γύρο της Stoiximan Super League.

Ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο τελευταίος του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο 42χρονος προπονητής αναμένεται να αποτέλεσει παρελθόν, πληρώνοντας τη συντριβή από τη Φράιμπουργκ, αλλά και τα τέσσερα γκολ από τον ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκης".

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει σημαντικό στέλεχος, αλλά και να υποδεχθεί, αφού στο ίδιο διάστημα αναμένεται και η επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Πέδρο Άλβες που θα αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην πειραϊκή ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι, αλλά και ο Πέδρο Άλβες έχουν ήδη δεχθεί προτάσεις νέων προπονητών από μάνατζερ. Τα ονόματα των Κάρλος Καρβαλιάλ και Νούνο Εσπίριτο Σάντος έχουν πέσει στο τραπέζι και δεν είναι απίθανο ο διάδοχος του Μαρτίνεθ να είναι Πορτογάλος, όπως και ο νέος τεχνικός διευθυντής.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το σύντομο πέρασμά του στον Αστέρα Τρίπολης το 2008. Ο 57χρονος τώρα Πορτογάλος τεχνικός είχε "αντέξει" για μόλις 10 ματς στον πάγκο των Αρκάδων με απολογισμό 2-5-3.

Εν συνεχεία δούλεψε σε ουκ ολίγους συλλόγους με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τη Σπόρτινγκ, την Μπεσίκτας, την Μπασάκσεχιρ, τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, τη Σουόνσι και την Μπράγκα. Τελευταίος του χρονικά σταθμός η Θέλτα, την οποία ανέλαβε τον περσινό Νοέμβριο και την καθοδήγησε μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, έχοντας ρεκόρ 10-8-11 σε 29 αγώνες.

Σε ό,τι αφορά στον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη Ρίο Άβε, ομάδα στην οποία θήτευσε και ο Καρβαλιάρ τη σεζόν 2018/19. Εν συνεχεία ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια για κάτι παραπάνω από μία σεζόν και αμέσως μετά αυτή της Πόρτο. Τον Μάιο του 2017 έκανε το άλμα στο Νησί για τη Γουλβς.

Εκεί "έχτισε" το όνομά του, οδηγώντας τους "λύκους" στην άνοδο στην Premier League, στην πρώτη του χρόνια. Ακολούθησαν άλλες δύο επιτυχημένες σεζόν, όπου έβγαλε τη Γουλβς 7η στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Την τελευταία του σεζόν, το 2020/21, τερμάτισε με τη Γουλβς στη 13η θέση και ακολούθως ήρθε η μεγάλη πρόκληση της Τότεναμ, στην οποία ωστόσο δεν μακροήμευσε. Ο Εσπίριτο Σάντο είναι ελεύθερος από τις επτά Νοεμβρίου, όταν και έλυσε τη συνεργασία του με την Αλ-Ιτιχάντ (Σαουδική Αραβία), την οποία καθοδήγησε συνολικά για 36 αγώνες.

Πηγή: sport24.gr

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κρίσιμες ώρες για Σάρι – Αναμένουν την απάντησή του στον Παναθηναϊκό μέσα στο Σαββατοκύριακο-ThemaSports
01/06 @ 15:05

Κρίσιμες ώρες για Σάρι – Αναμένουν την απάντησή του στον Παναθηναϊκό μέσα στο Σαββατοκύριακο

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αναμένεται να αποφασίσει για την πρόταση του Παναθηναϊκού εντός του Σαββατοκύριακου.

Νέα ευρωπαϊκή διάκριση για τον Ολυμπιακό - Παίκτης της χρονιάς για το Conference o Ελ Κααμπί-ThemaSports
01/06 @ 14:35

Νέα ευρωπαϊκή διάκριση για τον Ολυμπιακό - Παίκτης της χρονιάς για το Conference o Ελ Κααμπί

Νέα διάκριση για τον Ολυμπιακό με τον βασικό του επιθετικό να αναδεικνύεται κορυφαίος της σεζόν.

Διαψεύδει πρόταση για Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός – Καμία πρόθεση να τον πουλήσει-ThemaSports
01/06 @ 12:20

Διαψεύδει πρόταση για Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός – Καμία πρόθεση να τον πουλήσει

Καμία πρόταση από τη Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη λένε στον Παναθηναϊκό, ενώ επαναλαμβάνουν ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

Ολυμπιακός: Το "καλό μήνα" των ερυθρόλευκων με τον Τζολάκη και την κούπα του Conference League-ThemaSports
01/06 @ 11:56

Ολυμπιακός: Το "καλό μήνα" των ερυθρόλευκων με τον Τζολάκη και την κούπα του Conference League

Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε μέσα από τα social media του καλό μήνα με τον πρωταγωνιστεί της ανάρτησης να είναι ο "κέρβερος" της "ερυθρόλευκης" εστίας, Κωνσταντίνος Τζολάκης.

«Ο Ελ Κααμπί στη λίστα τριών ομάδων»-ThemaSports
01/06 @ 11:22

«Ο Ελ Κααμπί στη λίστα τριών ομάδων»

Ο Αγιούμπ ελ Κααμπί έκανε αίσθηση τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και τρεις ομάδες της Serie A τον έχουν στο ραντάρ τους.

«Πρόταση 16+2 εκατ. στον Παναθηναϊκό για Ιωαννίδη!»-ThemaSports
01/06 @ 10:41

«Πρόταση 16+2 εκατ. στον Παναθηναϊκό για Ιωαννίδη!»

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία ισχυρίζεται πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ