Ένα κούρεμα μας «στέρησε» ένα από τα κορυφαία εξάρια στον κόσμο!
Ο Φερνάντο Ρεντόντο αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους των ευρωπαϊκών γηπέδων στα 90s και 00s αλλά το... μακρύ μαλλί τον κράτησε εκτός Εθνικής!


Ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ, Αντρέ Ονάνα, βρέθηκε για ακόμα μία φορά φέτος στο στόχαστρο των οπαδών και του Τύπου, εξαιτίας των δύο σοβαρών λαθών του από τα οποία και προήλθαν τα δύο τέρματα των Τούρκων.
Με δηλώσεις του, ο προπονητής της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ, υπεραμύνθηκε τον Καμερουνέζο κίπερ, τονίζοντας πως αποτελεί τον δεύτερο καλύτερο τερματοφύλακα της Premier League με βάση τα στατιστικά.
«Είναι δυνατός χαρακτήρας, θα το αντιμετωπίσει. Τους πρώτους πέντε μήνες τα πήγε καλά. Αν το αναλύσεις καλά, τότε βλέπεις ότι είναι το δεύτερο καλύτερο GK στην Premier League με βάση τα στατιστικά, τα αναμενόμενα αποτρεπτικά γκολ του είναι τα δεύτερα καλύτερα στην Premier League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός.
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις