Απόλλων: Πάει στο Δασάκι με στόχο να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο!

Απόλλων: Πάει στο Δασάκι με στόχο να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο!

Ο Απόλλωνας θα ταξιδέψει στο Δασάκι για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας ( Σάββατο, 19:00) στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής.

Η Λεμεσιανή ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστικό αδιέξοδο και έχει την ευκαιρία μετά τα συνεχόμενα ντέρμπι, να βγάλει αντίδραση.

Σίγουρα στην φάση που βρίσκεται ο Απόλλωνας και κόντρα σε ένα μαχητικό Εθνικό όπως μας έδειξε φέτος, δεν θα είναι εύκολο να φύγει με το «διπλό».   

Η ψυχολογία μετά τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες που έριξαν τον Απόλλωνα εκτός εξάδας, σίγουρα δεν είναι και στα καλύτερα, ωστόσο γνωρίζουν ότι πρέπει να υπάρξει αντίδραση αν θέλουν να ανακάμψει η ομάδα.

Δεν θα είναι στην διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο Τέκιε λόγω καρτών, με τον Σαγκάλ να προπονείται κανονικά εδώ και μέρες, έτσι αναμένεται να είναι στην αποστολή, ενώ Σιέλβικ και Πειμπέρνς ανέβασαν ρυθμούς και τον τελικό λόγο τον έχει ο Σέρβος τεχνικός.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Λάρνακας: Το πιο απαιτητικό τεστ για τον «Δικέφαλο» με φόντο την «αμεσότητα» του Λίσι

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Λάρνακας: Το πιο απαιτητικό τεστ για τον «Δικέφαλο» με φόντο την «αμεσότητα» του Λίσι

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Λάρνακας την Τρίτη (7/7, 18:00) στο πιο απαιτητικό φιλικό της προετοιμασίας, με τον Λίσι να ανεβάζει ένταση και να δουλεύει στην «αμεσότητα» και την ταχύτητα ανάπτυξης.

BEST OF THEMASPORTS