Ο Φαμπιάνο επισκέφθηκε το ΙΣτ’ Δημοτικό Λεμεσού «Πολύκαρπος Βλάχος» και προκλήθηκε ένας μικρός χαμός από την χαρά και τον ενθουσιασμό των μικρών παιδιών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο εκπαιδευτικός Σωκράτης Πουλλής με ανάρτηση του δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από την επίσκεψη του Βραζιλιάνου γίγαντα της Ομόνοιας στο δημοτικό στο Ζακάκι και αποθέωσε τον άσο των πρασίνων.

Μάλιστα όπως θα δείτε και στα βίντεο ο Βραζιλιάνος πορτιέρο δέχθηκε επίθεση... αγάπης από τους μικρούς μαθητές και στη συνέχεια τους μίλησε, φωτογραφήθηκε μαζί ους και χάρισε αυτόγραφα σε όλους.

Αναλυτικά η ανάρτηση και τα υπόλοιπα βίντεο:

ΓΙΓΑΝΤΑΣ...στο γήπεδο, σε κορμί, σε χαρακτήρα,σε ήθος,σε καλοσύνη, ανθρωπιά και χαμόγελο...

Αυτός ήταν ο σημερινός μας καλεσμένος στο αγαπημένο ΙΣτ'Δημοτικό!! Ένας ΓΙΓΑΝΤΑΣ σε όλα του!! Και το όνομα αυτού:ΦΑΜΠΙΑΝΟ ΡΙΜΠΕΪΡΟ!!

Ήρθε, μίλησε με όλους, χαιρέτησε ΟΛΑ τα παιδιά που βρήκε μπροστά του, μίλησε σε όλα, χαμογέλασε σε όλα, υπέγραψε σε όλα, φωτογραφήθηκε με όλα...

Τι υπέροχος άνθρωπος!!!! Ο ορισμός του αντιστάρ!!

Πρώτη φορά είδα Αποελίστες, Ομονοιάτες, Απολλωνίστες,Αελίστες,Ανορθωσιατες μαζί αγκαλιασμένους να τραγουδάνε... για χατήρι ενός καλοκάγαθου γίγαντα!!! Και τι υπέροχα μηνύματα έδωσε...!!!!!!! "Να κυνηγάτε τα όνειρά σας, τίποτα δε σας χαρίζεται,να διαβάζετε,να ακούτε τους δασκάλους σας, να προσπαθείτε... Όλα μπορείτε να τα καταφέρετε, αν το πιστέψετε και δουλέψετε σκληρά!!! Έχω φίλους σε όλες τις ομάδες...Το ποδόσφαιρο ενώνει, είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά, τίποτα περισσότερο...ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ... έχει χαρακτεί στην ψυχή μου για πάντα "!!!

Ούτε εμείς θα το ξεχάσουμε, γίγαντα... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ από καρδιάς για τη σημερινή απίστευτη χαρά που έδωσες στα παιδιά μας...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τα μαθήματα ζωής που τους έδωσες...

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που μας έδειξες ότι η ταπεινότητα στον άνθρωπο δε χάνεται, όσο ψηλά κι αν φτάσει, όταν είσαι προσγειωμένος και έχεις τα μυαλά εντός...

Θερμές ευχαριστίες και στον προπονητή του Φαμπιάνο, λεβεντάνθρωπο Αντρέα Λουγκρίδη Haroula Lougridou που έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να ζήσουμε όλοι μας στο Ζακάκι αυτή τη μέρα που δε θα ξεχάσουμε ποτέ, καθώς και στην υπέροχη κυρία Ισαβέλ ,για την αφιλοκερδή παρουσία της ως μεταφράστρια του γίγαντα!!

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν-ThemaSports
19/05 @ 13:10

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, στέλνει μήνυμα στον πράσινο λαό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!-ThemaSports
19/05 @ 12:45

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!

Με ανάρτηση της η Ομόνοια στα social media, συγχαίρει την Πάφος FC για την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ… -ThemaSports
19/05 @ 09:57

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ…

Δεν ήταν μόνο οι παίχτες της Ομόνοιας, που δεν «πάτησαν» ψες στο τερέν του ΓΣΠ, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν λες ότι δεν «πέρασε» από το γήπεδο…

Ούτε αυτός...-ThemaSports
19/05 @ 10:08

Ούτε αυτός...

Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον τελικό ο Γουίλι Σεμέδο.

Ότι έδωσε… πήρε!-ThemaSports
19/05 @ 08:22

Ότι έδωσε… πήρε!

Η Ομόνοια ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια ηττήθηκε από την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ