Η Ομόνοια ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Οθέλλο με τον Αμού να βρίσκεται για πρώτη φορά σε αυτή.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ανακοίνωση:
Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (01/12) αγώνα, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στον Οθέλλο.
Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Φαμπιάνο, Ψάλτης, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Λοΐζου, Αλιούμ, Φράνσον, Λέτσιακς, Ανσαριφάρντ, Μπασιρού, Ζαχαρίου, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Αμού, Μπέζους, Προκοπίου.
Ο Χαράλαμπος Κυριακίδης είχε τραυματισμό στον ώμο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο «Αμμόχωστος» θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cytavision.
Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής, Χρήστος Κωνσταντινίδης, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ομόνοια και μίλησε γι' αυτό το νέο βήμα του, στο OMONOIA TV.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/08 @ 16:04
Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής, Χρήστος Κωνσταντινίδης, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ομόνοια και μίλησε γι' αυτό το νέο βήμα του, στο OMONOIA TV.
25/08 @ 14:08
Η Ομόνοια ανακοίνωσε την συμφωνία με τον 17χρονο Χρίστο Κωνσταντινίδη για επαγγελματικό συμβόλαιο.
25/08 @ 12:58
Ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ξεχώρισε η αναφορά του στην Ομόνοια και τον κόσμο της.
25/08 @ 12:35
Η επίσημη θέση της Τζουργκάρντεν για το μέλλον του Τόκματς Νγκουέν που ενδιαφέρει την Ομόνοια.
25/08 @ 14:15
Δείτε το πρόγραμμα των προπονήσεων και διασκέψεων για τον αγώνα της Ομόνοιας με την Βόλφσμπεργκερ.
25/08 @ 08:57
Νέα ανακοίνωση από την Ομόνοια, για τα την προπώληση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς με τη Βόλφσμπεργκερ, για τα πλέι-οφ του Conference League.
BEST OF THEMASPORTS