Παραμένει AVAR στο ματς του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ ο Κβιατκόβσκι

Παραμένει AVAR στο ματς του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ ο Κβιατκόβσκι

Ο Πολωνός που χθες βρέθηκε στο επίκεντρο μετά το πέναλτι στο ματς της Παρί ΣΖ παραμένει στο AVAR στο ματς του Ολυμπιακού.

Μπορεί να τον απάλλαξε χθες από το παιχνίδι της Σοσιεδάδ με τη Σάλτσμπουργκ αλλά κάτι τέτοιο δεν το κάνει και σήμερα. Ο λόγος για την UEFA και τον Πολωνό, Τόμας Κβιατκόβσκι, ο οποίος ήταν AVAR και παραμένει… στο ίδιο πόστο για τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν προχώρησε -τελικά- σε καμία αλλαγή κάτι που τουλάχιστον είχε κάνει χθες ορίζοντας άλλον στο πόστο που είχε ο Κβιατκόβσκι στο παιχνίδι της Σοσιεδάδ με την Σάλτσμπουργκ, ουσιαστικά τιμωρώντας τον.

 


Θυμίζουμε ότι ο Κβιατκβόσκι ήταν ο VAR ο οποίος υπέδειξε -λανθασμένα όπως έκρινε και η UEFA- στον διαιτητή του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Νιούκαστλ προχθές το βράδυ το πέναλτι με το οποίο η γαλλική ομάδα ισοφάρισε στις καθυστερήσεις.


Θυμίζουμε διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο Βόσνιος Ιρφάν Πελίτο, VAR ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ και AVAR ο Τόμας Κβιατκόβσκι.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Σε κλοιό κακοκαιρίας η Κύπρος - «Πνίγηκαν» υποστατικά σε Λευκωσία και Λάρνακα – Επί ποδός η Πυροσβεστική

ΒΙΝΤΕΟ: Σε κλοιό κακοκαιρίας η Κύπρος - «Πνίγηκαν» υποστατικά σε Λευκωσία και Λάρνακα – Επί ποδός η Πυροσβεστική

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας που επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής, θέτοντας σε ετοιμότητα τις δυνάμεις πυρόσβεσης.