Η Μαριλένα Γεωργίου με δηλώσεις της καλεί το φίλαθλο κοινό να στηρίξει την προσπάθεια της Εθνικής μας για νικηφόρο αποτέλεσμα στον αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν στο Στάδιο Αλφαμέγα (19:00).
Η διεθνής μας ποδοσφαιρίστρια, με 11 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Γυναικών και τρεις συμμετοχές στους αγώνες του Nations League (απουσίαζε λόγω καρτών στον αγώνα με το Μαυροβούνιο), μεταξύ άλλων τονίζει πως «με δύναμη, πάθος και συγκέντρωση μέχρι το τελευταίο λεπτό μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».
Νικηφόρο ξεκίνημα για την Εθνική μας ομάδα των Γυναικών στο δεύτερη όμιλο της 3ης κατηγορίας του Nations League. Σε αγώνα που έγινε στο ΑΕΚ Αρένα, η Κύπρος πήρε τη νίκη με 2-1 και έκανε ιδανική αρχή στη νέα διοργάνωση