Γιάννης Ιωάννου

Συνεχίζει την επιτυχημένη τακτική της η Ομόνοια στο θέμα των ανανεώσεων!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σήμερα (28/11) το «τριφύλλι» ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του 23χρονου Κύπριου αμυντικού, Νικόλα Παναγιώτου μέχρι το 2027, ο οποίος προστίθεται στη... μακρά πράσινη λίστα των παικτών που θα «ριζώσουν» στην ομάδα της Λευκωσίας, εκτός φυσικά κι αν έρθει κάποια στιγμή, δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό και την αποδεχτεί η διοίκηση.

Αξίζει να σημειωθεί το συμβόλαιο του Παναγιώτου έληγε το 2025, όμως η διοίκηση της Ομόνοιας φρόντισε να το ανανεώσει από τώρα, αφού είναι ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες του ανασταλτικού μηχανισμού και δεν θέλησε να ρισκάρει το οτιδήποτε, αν έμενε τελευταία στιγμή για να του καταθέσει πρόταση.

Μία τακτική που εφαρμόζει η Ομόνοια και με τους υπόλοιπους παίκτες που θέλει να κρατήσει και τα επόμενα χρόνια στο «Ηλίας Πούλλος»...

Μάλιστα, η επέκταση του συμβολαίου του Νικόλα Παναγιώτου, έρχεται να προστεθεί στις ανανεώσεις των Λοΐζου Λοΐζου, Χάμπου Χαραλάμπους και Ανδρόνικου Κακουλλή, που έριξαν «άγκυρα» στο «τριφύλλι» μέχρι το 2026 και αποτελούν το μέλλον της Ομόνοιας, όντας άπαντες σε νεαρή ηλικία, πέρα από τη δεδομένη ποιότητα τους.

Παίκτες που γουστάρει να βλέπει ο κόσμος του «τριφυλλιού», που ξέρουν από πρώτο χέρι τι εστί Ομόνοια, σε μία εποχή που σε πολλές ομάδες, το Κυπριακό στοιχείο είναι... δυσεύρετο.

Ο εγχώριος «κορμός» των «πράσινων» όμως δεν κλείνει σε αυτό το καρέ, αφού υπάρχουν και άλλοι Κύπριοι που είτε επέκτειναν τα συμβόλαια τους και παραχωρήθηκαν δανεικοί για να πάρουν χρόνο συμμετοχής, είτε περιμένουν να... έρθει η σειρά τους!

Θυμίζουμε ότι η Ομόνοια έχει παραχωρήσει έξι Κύπριους με τη μορφή δανεισμού, τον έμπειρο Κωνσταντίνο Παναγή που ήταν εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να βρει χρόνο συμμετοχής έχοντας να ανταγωνιστεί Φαμπιάνο και Ουζόχο και πέντε νεαρότερους, τους Ανδρέα Ασημένο, Άγγελο Νεοφύτου, Νικόλα Κυριακίδης, Ανδρέα Χρήστου και Αλέξανδρο Καϊάφα, ενώ στο ρόστερ υπάρχει ακόμη ένας νεαρός συμπατριώτης μας, ο Τίτος Προκοπίου, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και δεν αποκλείεται σύντομα να μπει κι αυτός στη λίστα με τις... επεκτάσεις!

Τέλος, να αναφέρουμε ότι τον Μάιο του 2024, λήγουν τα συμβόλαια 10 παικτών και... δεν θα αργήσουν οι εξελίξεις με αυτούς που υπάρχει επιθυμία παραμονής τους στην ομάδα της Λευκωσίας.

Αυτοί οι 10 είναι οι: Φαμπιάνο, Μίλετιτς, Λέζιακς, Μάθιους, Ψάλτης, Κούσουλος, Μπασιρού, Μπεζούς (υπάρχει οψιόν ανανέωσης), Ανσαριφάρντ (υπάρχει οψιόν ανανέωσης) και Αλιούμ (δανεικός από τη Χάμαρμπι).

Ακόμη:

Πέραν του Προκοπίου, το 2025 λήγουν και τα συμβόλαια των Λανγκ, Κασάμα, Κουλιμπαλί (οψιόν ανανέωσης), Μαρκίνιος (οψιόν ανανέωσης), Σίμιτς (οψιόν ανανέωσης) και Ζαχαρίου.

Συμβόλαιο μέχρι το 2026 έχουν και οι Σεμέδο, Εράκοβιτς, Άμου, ενώ του Ουζόχο λήγει το 2027!

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν-ThemaSports
19/05 @ 13:10

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, στέλνει μήνυμα στον πράσινο λαό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!-ThemaSports
19/05 @ 12:45

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!

Με ανάρτηση της η Ομόνοια στα social media, συγχαίρει την Πάφος FC για την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ… -ThemaSports
19/05 @ 09:57

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ…

Δεν ήταν μόνο οι παίχτες της Ομόνοιας, που δεν «πάτησαν» ψες στο τερέν του ΓΣΠ, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν λες ότι δεν «πέρασε» από το γήπεδο…

Ούτε αυτός...-ThemaSports
19/05 @ 10:08

Ούτε αυτός...

Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον τελικό ο Γουίλι Σεμέδο.

Ότι έδωσε… πήρε!-ThemaSports
19/05 @ 08:22

Ότι έδωσε… πήρε!

Η Ομόνοια ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια ηττήθηκε από την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ