Σύμφωνα με τον Ρίο Φέρντιναντ, ο Λιονέλ Μέσι έκανε unfollow τον συμπαίκτη του στην εθνική Αργεντινής, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, γιατί εκφράζει τον θαυμασμό του στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο θαυμάζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν το κρύβει. Ο νεαρός παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπήρξε συμπαίκτης του Πορτογάλου σούπερ σταρ και φυσικά πολύ μεγάλος θαυμαστής του.

Την περασμένη σεζόν είχε γίνει viral η φωτογραφία από το ματς με την Έβερτον, στην οποία φαινόταν το CR7 εσώρουχο που φορούσε, ενώ στο παιχνίδι της Κυριακής (26/11) πανηγύρισε το φανταστικό γκολ του με το γνωστό "SIUUU".

Μάλιστα, ο Μπρούνο Φερνάντες αποκάλυψε πως ο 19χρονος παρακολουθεί πολλά VIDEO του Ρονάλντο, με στόχο την εξέλιξη και τη βελτίωσή του.

Σύμφωνα με τον Ρίο Φέρντιναντ, ο Λιονέλ Μέσι έκανε unfollow τον Γκαρνάτσο, που είναι και συμπαίκτης του στην εθνική Αργεντινής, γιατί ο 19χρονος εκφράζει τον θαυμασμό του στον Ρονάλντο.

Sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 14:55

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τους άφησε να φύγουν. Δεν μπορούσε να μην τους μιλήσει. Στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ. Για μία ακόμη φορά. Για τελευταία φορά. Ακόμη και αν οι φίλοι των «κόκκινων» ελπίζουν μελλοντικά πως ο Γιούργκεν Κλοπ, κάποια στιγμή, θα γυρίσει!

Ρόμα - Τζένοα 1-0: Ο Λουκάκου κλείδωσε την 6η θέση και την Ευρώπη για τους τζαλορόσι-ThemaSports
19/05 @ 23:50

Ρόμα - Τζένοα 1-0: Ο Λουκάκου κλείδωσε την 6η θέση και την Ευρώπη για τους τζαλορόσι

Μία χρυσή κεφαλιά του Ρομέλου Λουκάκου στο 79ο λεπτό ήταν αρκετή για να δώσει στην Ρόμα τη νίκη με 1-0 επί της Τζένοα και να της εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

La Liga: Η ματσάρα μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ρεάλ είχε ήρωα τον Σέρλοθ-ThemaSports
19/05 @ 23:40

La Liga: Η ματσάρα μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ρεάλ είχε ήρωα τον Σέρλοθ

Οι Βιγιαρεάλ και Ρεάλ προσέφεραν ένα παιχνίδι σκέτη διαφήμιση για την La Liga, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να παίρνουν αβαντάζ τριά γκολ στο πρώτο μέρος αλλά το κίτρινο υποβρύχιο να παίρνει ισοπαλία 4-4 με τέσσερα γκολ του Σέρλοθ

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου-ThemaSports
19/05 @ 21:05

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου

Η Λάτσιο προηγήθηκε στο "Μεάτσα" με τον Καμάντα αλλά ο Ντάμφρις βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει για την Ίντερ λίγο πριν από το φινάλε (1-1), στο ματς με το οποίο οι νερατζούρι γιόρτασαν μαζί με το κοινό τους την πρόσφατη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ-ThemaSports
19/05 @ 20:50

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ

Μαγικές στιγμές ποδοσφαιρικού πολιτισμού εκτυλίχθηκαν στο Άνφιλντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βάζει όλο το γήπεδο να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή των "κόκκινων", Άρνε Σλοτ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ