Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, την επομένη της νίκης της ομάδας του επί της ΑΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη στο χθεσινό παιχνίδι: «Ήταν μία νίκη πολλαπλής σημασίας, ήταν το ντεμπούτο του Μπεν Σιμόν και ήταν ιδανικό, από τη στιγμή που η ομάδα κέρδισε και με καλή εμφάνιση. Τα τελευταία δύο παιχνίδια κάναμε σωστά βήματα, όμως απαιτούνται πολλά πράγματα για να πάρουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε. Αν μπορώ να προσδώσω με ένα χαρακτηρισμό το παιχνίδι, ήταν μία επαγγελματική νίκη. Μας βοήθησε που πετύχαμε νωρίς γκολ. Διαχειριστήκαμε καλά το αποτέλεσμα, με πρόθεση να κλείσουμε τους διαδρόμους και να χτυπήσουμε κυρίως με αντεπιθέσεις. Η μόνη φάση που κινδυνέψαμε ήταν με τον Ανδρέου, ευτυχώς δεν το πληρώσαμε, μετά δεν δώσαμε δικαιώματα και καταφέραμε να κερδίσουμε. Την ίδια στιγμή ξέρουμε πως έχουμε περιθώρια βελτίωσης για να παρουσιαστούμε καλύτερα. Διευκολύνει το έργο του προπονητή να έχουμε νικηφόρα αποτελέσματα και μακάρι να κερδίσουμε και την Ανόρθωση».

Για τις επιλογές του που δεν υπήρχαν πολλές αλλαγές: «Το θέμα είναι να βρούμε την σταθερότητα και να έχουμε συνέπεια. Πήραμε θετικά αποτελέσματα, το θέμα είναι να συνεχίσουμε. Αυτό που έχει αλλάξει ο Μπεν Σιμόν, είναι η ψυχολογία της ομάδας. Το είπε και ο ίδιος, δεν θα γίνουν θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη, χρειάζεται χρόνος».

Για τους στόχους: «Σίγουρα έχουμε βλέψεις για πιο ψηλά, οι στόχοι μας είναι πρωταγωνιστικοί και πάντα διεκδικούμε όλους τους τίτλους. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε, πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Για το ματς με την Ανόρθωση: «Είναι και μία χρονιά που έχει επιστρέψει η Ανόρθωση, είναι ένα πάρα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Όταν πηγαίνεις να αντιμετωπίσεις την Ανόρθωση στο γήπεδο της, είναι πάντα δύσκολο το παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό ματς, να εμφανιστούμε όπως πρέπει και όπως απαιτείται. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει μία νίκη σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αυτό θέλουμε να κάνουμε».

Για τα αγωνιστικά: «Η προετοιμασία ξεκίνησε σήμερα, επιστρέφει ο Τιουνκού από την τιμωρία, επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς και ο Κάσας, αν δεν αλλάξει κάτι, θα πάμε με περισσότερες επιλογές».

Για τον κόσμο της ομάδας ενόψει Ανόρθωσης: «Θα ξεκινήσει η προπώληση και θα ακολουθήσει ο κόσμος όπως κάνει πάντα. Δεν τίθεται θέμα, αναμένεται να εξαντληθούν τα εισιτήρια και ελπίζουμε να τους χαρίσουμε τη χαρά της νίκης».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»-ThemaSports
17/05 @ 19:43

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»

Με ανάρτηση στα social media ο Ραφαήλ Μάμας αποχαιρέτησε την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…-ThemaSports
17/05 @ 19:22

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…

Η ΑΕΚ δεδομένα επιθυμεί την παραμονή του Φράνκο Τόνγκια, στη Λάρνακα.

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA-ThemaSports
17/05 @ 09:55

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA

Διεξάγεται σήμερα στην Μπανγκόκ το ετήσιο Κογκρέσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA.

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!-ThemaSports
16/05 @ 10:35

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!

Ο 43χρονος Ισπανός Χουάν Φεράντο, θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος θα πάρει την σκυτάλη από τον Ραν Μπεν Σιμόν, με στόχο να οδηγήσει τη Λαρνακιώτικη ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν (2024-2025).

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
16/05 @ 09:30

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!

Κορυφαίος Προπονητής της σεζόν στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24» αναδείχθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ran Ben Shimon με ποσοστό 46%. Τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των παικτών έλαβε ο Ricardo Sa Pinto με ποσοστό 17%.

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!-ThemaSports
15/05 @ 22:40

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας ψήφισαν τον Ραν Μπεν Σιμόν (ΑΕΚ) ως τον Κορυφαίο Προπονητή της σεζόν με ποσοστό 46%.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ