Πόλυς Χαραλάμπους

Στα 11,5 χρόνια που ηγείται της εταιρίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα ο Νίκος Κίρζης, μας έχει συνηθίσει να… βγαίνει μπροστά όταν υπάρχει αγωνιστική κρίση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η μόνη φορά που δεν το έπραξε, ήταν τον περασμένο Φεβράρη, όταν μετά την ήττα σοκ από την Καρμιώτισσα και την παραίτηση Μακρίδη, γνωστοποίησε ότι θα έφευγε κι αυτός με τη λήξη της σεζόν.

Εν τέλει έκανε δεύτερες σκέψεις. Έδωσε νέο συμβόλαιο στον Μπογκτάν Αντόνε, όμως όταν ξεκίνησε ανάποδα η χρονιά με δυο ισοπαλίες, αποφάσισε να τον αποκαθηλώσει, φέρνοντας στην θέση του τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Χαιρετίστηκε η απόφαση του από την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, πολύ περισσότερο όταν η ομάδα ανέβαινε τα σκαλοπάτια της βαθμολογίας εβδομάδα με εβδομάδα, φτάνοντας μέχρι την κορυφή.

Αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την Πάφο εντός έδρας, η ομάδα γκρέμισε μόνη της όσα έχτισε με κόπο και ιδρώτα, δεχόμενη 4 ήττες σε ισάριθμα ντέρμπι. Μετά την ψεσινή νίκη της ΑΕΚ, στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα, βλέπουν την βαθμολογία και δεν το πιστεύουν… Η ομάδα τους είναι 8η, αφού κόλλησε στους 18 βαθμούς που είχε συγκεντρώσει μέχρι την 8η αγωνιστική.

Είπε πολλά και διάφορα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην προχθεσινή συνέντευξη τύπου, οι περισσότεροι οπαδοί σχολίασαν πως «δεν μας είπε κάτι φρέσκο σε σχέση με την ποιότητα, ήταν κάτι που το βλέπαμε».

Δεν εμφανίστηκαν παρά πολλοί οπαδοί, που θεωρούν ότι θα κάμει καλό στην ομάδα, πιθανή διακοπή της συνεργασίας με τον Σέρβο. Χωρίς να λένε φυσικά ότι δεν έχει σοβαρή ευθύνη για την κατηφόρα των τελευταίων εβδομάδων.

Επιστρέφοντας στον άνθρωπο που ηγείται της κυανόλευκης εταιρίας, περιμένουμε να δούμε αν θα βγει μπροστά. Είτε με κάποια ανακοίνωση του ΔΣ, είτε με εμφάνιση του σε κάποιο Μέσο, είτε και σε συνέντευξη τύπου…

Βασικά για να ξέρει κι ο κόσμος του Απόλλωνα, πως αποφάσισαν να διαχειριστούν την… απίστευτη κοιλιά που έκανε η ομάδα τον τελευταίο μήνα. Eκεί που την έβαζαν όλοι μέσα στα φαβορί για τον τίτλο, πλέον θα παλέψει να μην κόψει εκτός πρώτης εξάδας... 

*Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, δεν βγήκε να μιλήσει σε κάποια ραδιοφωνική εκπομπή ο στενός του συνεργάτης Φανούρης Κωνσταντίνου. Ενδεχομένως να το πράξει σήμερα…  

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου-ThemaSports
08/05 @ 15:04

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου

Το Σωματείο Απόλλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιάννη Πέππου.

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!-ThemaSports
08/05 @ 11:58

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Xάκεν, Μάρτιν Έρικσον, μίλησε στο FotbollDirekt και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ-ThemaSports
08/05 @ 11:15

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ

Έρχονται εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν στον Απόλλωνα.

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες-ThemaSports
08/05 @ 10:24

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες

Σήμερα επιστρέφει από τις διακοπές του ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, λογικά αύριο θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους συνεργάτες του. Για να τους γνωστοποιήσει και τις αποφάσεις που έχει λάβει για το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν κυρίως…

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ / ΑΡΤΕΑΝ-ThemaSports
08/05 @ 10:16

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ / ΑΡΤΕΑΝ

Ο Αντρέι Αρτεάν ήρθε στον Απόλλωνα τον περασμένο Ιανουάριο και διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2025.

«Χάκκαραν» Κονναφή...-ThemaSports
07/05 @ 16:51

«Χάκκαραν» Κονναφή...

Fake είναι ο λογαριασμός που παρουσιάστηκε ότι ανήκει στον Πέτρο Κονναφή και προέβη σε σχόλιο κάτω από ρεπορτάζ του Απόλλωνα (της ιστοσελίδας μας για το μέλλον του Ματσίν) σε ομαδικό γκρουπ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ